Prinsessa Dianan veljeltä suorat sanat siitä, mitä mieltä kuninkaallinen oli Donald Trumpista: "Pahempi kuin..."

1:37
Pekka tapasi prinsessa Dianan ja jalat olivat mennä alta: "Olin ihan hyytelöä"

Prinsessa Diana ei Charles Spencerin mukaan pitänyt Donald Trumpia miellyttävänä ihmisenä.

Prinsessa Dianan veli Charles Spencer julkaisi keskiviikkona 15. maaliskuuta Twitter-tilillään päivityksen, jonka mukaan Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump olisi ollut edesmenneen Dianan mielestä kaikkea muuta, kuin miellyttävä.

Spencerin kannanotto sai pontta tulevaa kirjaansa markkinoivan Trumpin väitteistä, joiden mukaan useat maailman tunnetuimmista henkilöistä ovat halunneet "nuolla hänen persettään". Kyseisten henkilöiden joukkoon ovat Trumpin mukaan kuuluneet sekä prinsessa Diana että niin ikään edesmennyt kuningatar Elisabet.

Charles Spencerin mukaan asia olisi kuitenkin ollut hyvin päinvastainen aikoinaan Dianan mielestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen yllättynyt kuullessani, että Donald Trump ilmeisesti väittää edesmenneen siskoni Dianan halunneen "nuolla hänen persettään", sillä sen kerran kun Diana mainitsi hänet minulle – kun hän (Trump) käytti hänen nimeään myydäkseen kiinteistöjä New Yorkissa – Dianan mielestä hän oli selkeästi pahempi kuin peräaukon halkeama, Spencer kirjoitti päivityksessään. 

Trumpin mukaan hänen tulevassa Letters to Trump -kirjassaan tulisi olemaan kirjeitä muun muassa prinsessa Dianalta, kuningatar Elisabetilta, Pohjois-Korean johtajalta Kim Jong-unilta, Venäjän presidentti Vladimir Putinilta, demokraattipoliitikko Hillary Clintonilta sekä juontaja Oprah Winfreylta. Kirjan on määrä ilmestyä 25. huhtikuuta.

Entisen presidentin esittämät väitteet siitä, että useat erittäin tunnetut henkilöt olisivat "halunneet nuolla hänen persettään" julkaistiin äärioikeistolaisessa Breitbart News -mediassa kuluvalla viikolla. 

– Tunsin heidät kaikki, ja kaikki heistä nuolivat persettäni. Nyt minulla on ainoastaan puolet heistä nuolemassa persettäni, Trump kommentoi julkaisun mukaan. 

Donald Trump on esittänyt aiemminkin vuosien saatossa kyseenalaisia kommentteja prinsessa Dianasta. Vuonna 1997, vain kuukausia kuninkaallisen tapaturmaisen kuoleman jälkeen, Trump totesi radiojuontaja Howard Sternin haastattelussa, että hän olisi "voinut panna prinsessa Dianaa", mutta olisi "käyttänyt tämän HIV-testeissä sitä ennen". 

Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa elokuussa 1997. Hän oli kuollessaan 36-vuotias. 

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja