Sarah Fergusonin on ollut vaikeaa katsoa ex-miehensä prinssi Andrew’n julkista "kuolemaa"

0:45
Prinssi Andrew joutui oikeuteen seksuaalirikossyytöksistä – hän kiisti kaikki syytökset.

Yorkin herttua Sarah Ferguson kertoi avoimesti, miltä hänen ex-miehensä prinssi Andrew’n vaikeudet ovat tuntuneet.

Yorkin herttuatar Sarah Ferguson vieraili Good Morning America -ohjelmassa 7. maaliskuuta kertomassa uudesta kirjastaan A Most Intriguing Lady. Ferguson puhui niin ikään elämästään kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen ja kuningas Charlesin  tulevista kruunajaisista. Keskustelu kääntyi tämän jälkeen hänen ex-mieheensä prinssi Andrew’hen.

Ferguson kertoi, että on ollut surullista katsella entisen miehensä julkista ryöpytystä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olemme olleet olemassa toisillemme, kun olen käynyt läpi todella huonoja aikoja menneisyydessä. Andrew on aina ollut siellä. Hän on poikkeuksellisen kiltti ja erittäin hyvä isoisä. Hän on hyvin vankkumaton tytöille, Ferguson kertoi ja viittasi heidän yhteisiin tyttäriinsä prinsessa Eugenieen ja prinsessa Beatriceen.

– Olemme naisia, jotka ovat myös joutuneet näkemään erittäin vahvan miehen ”kuoleman”, ja sitä on ollut vaikea katsella, Ferguson jatkoi.

Ex-pari meni naimisiin vuonna 1986 ja sai avioliiton yhteydessä Yorkin herttuan ja herttuattaren arvonimet. He lopettivat suhteensa vuonna 1992 ja erosivat virallisesti vuonna 1996. Vaikka heidän avioliittonsa päättyi yli 25 vuotta sitten, he ovat pysyneet läheisinä ja jopa asuvat yhdessä Windsorissa.

Prinssi Andrew nousi otsikoihin maailmanlaajuisesti, kun hänen yhteytensä nyt tuomitun seksirikollisen Jeffrey Epsteinin kanssa paljastui vuonna 2019. Andrew on toistuvasti kiistänyt syyllistyneensä väärinkäytöksiin.

Vuoden 2022 alussa Buckinghamin palatsi ilmoitti, että kuningatar Elisabet on ottanut pojaltaan pois hänen sotilaalliset arvonimensä ja suojeluksensa. Andrew luopui myös kuninkaallisista tehtävistään.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja