Prinsessa Charlotte juhlii syntymäpäiväänsä – hovi julkaisi suloisia kuvia päiväsankarista

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Prinsessa Charlotten isä prinssi WIlliam nuokkui kirkossa nuorimmaisensa syntymän jälkeen.

Prinsessa Charlotte juhlii syntymäpäiväänsä.

Britannian prinsessa Charlotte täyttää tänään 2. toukokuuta neljä vuotta. Hovi julkaisi Instagramissa tuoreita kuvia päivänsankarista.

Kuvatekstin mukaan kuvat on otettu huhtikuussa Kensingtonin palatsissa sekä Cambridgen herttuaparin perheen kotona Norfolkissa. Valokuvaajana toimi Charlotten äiti herttuatar Catherine

Suloisissa kuvissa prinsessa kiipeilee aidalla ja kirmailee niityllä yllään harmaa neule ja ruudullinen hame. Kolmannessa kuvassa hän istuu niityllä yllään vaaleansininen mekko.

Prinsessa Charlotte on prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen keskimmäinen lapsi. Prinsessan isoveli prinssi George on viisivuotias ja prinssi Louis vuoden vanha.

Vaikka prinsessa Charlotte on kuninkaallinen, hän on kiinnostunut samoista asioista kuin muutkin pikkutytöt. Herttuatar Catherine paljasti hiljattain, että hänen tyttärensä rakastaa limalla leikkimistä.

Catherine keskusteli asiasta nuoren tytön kanssa vieraillessaan Anna Freud -keskuksen koulussa.

– Tyttäreni Charlotte pudotti omansa lattialle. Se oli pinkki, mutta muuttui ruskeaksi ja siitä tuli ihan mutainen, Catherine kertoi tytölle.

Lue myös:

    Uusimmat