Prinsessa Catherine yllätti äärimmäisen flirttailevalla eleellä prinssi Williamia kohtaan – huuliltalukija tulkitsee, mitä ennen "pepputaputusta" sanottiin

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Katso videolta: Catherine sädehti muiden kuninkaallisten rinnalla No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla

Prinsessa Catherinen yllättävä "pepputaputus" prinssi Williamille BAFTA-gaalan punaisella matolla yllätti monet.

Prinssi William ja prinsessa Catherine edustivat tuttuun tapaansa elokuva-alan BAFTA-palkintogaalassa sunnuntaina 19. helmikuuta. Kuninkaallinen pariskunta ihastutti punaisella matolla muun muassa gaalaeleganssillaan: William samettismokissaan ja Catherine valkoisessa Alexander McQueenin iltapuvussa, jota hän käytti samaisessa gaalassa kolme vuotta aikaisemmin. 

Punaisella matolla kameroihin tallentui myös hyvin harvinaisen flirttaileva hetki parin välillä, kun kameroiden ohi kulkiessaan naureskellut Catherine taputti Williamia pepulle. Samalla hetkellä Catherine katsoi aviopuolisoaan ja sanoi tälle jotakin. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kohina sosiaalisessa mediassa on käynyt kuumana ihmisten arvuutellessa sitä, mitä Catherine sanoi yllättävän hetken aikana Williamille. Huuliltalukija Sophia Martellin mukaan Catherine olisi taakse katsottuaan nähnyt jotain, ja oli tiedustellut mieheltään, näkikö hän saman asian. 

– Tuo mies... hän taputti naisen peppua, Catherine oli huuliltalukijan mukaan sanonut. 

– Niinkö? William puolestaan oli vastannut huuliltalukijan mukaan. 

Tämän jälkeen Catherine taputti omaa miestään pepulle ja totesi miehelleen huuliltalukijan mukaan tilanteen "olleen hauska".

Kehonkieliasiantuntija Judi James puolestaan arvioi, etteivät Catherine ja William ole kenties koskaan vaikuttaneet "näin rakastuneilta" esiintyessään julkisesti. Pari on ollut yhdessä jo noin 20 vuotta ja he menivät naimisiin vuonna 2011. Catherinella ja Williamilla on kolme lasta. 

Jamesilla on oma arvionsa siitä, miksi Catherine taputti Williamia pepulle. Kehonkieliasiantuntijan mukaan Catherinen käsi oli ennen taputusta ojossa, kuin hän olisi tarjonnut kättään Williamin käteen. Kun William ei kuitenkaan tarttunut vaimoaan kädestä, taputti Catherine miestään pepulle sen sijaan leikkisän mielenosoituksellisesti. 

– William oli kuitenkin kumartunut juttelemaan hänen kanssaan, mutta hän ei näköjään huomannut vihjettä. Katen vastauksena antama takapuolen taputus on flirttaileva ele, mutta myös melko röyhkeä, seksikäs nuhde, kun William ei huomannut vihjettä, James arvioi.

Jamesin mukaan pariskunta myös muun muassa antoi toisilleen punaisella matolla tavallista pidempiä katseita. Yleensä edustaessaan julkisesti William ja Catherine välttelevät julkisia hellyydenosoituksia ja pysyttelevät tiukan asiallisina.

Lue myös:

    Uusimmat