Prinsessa Catherine nähdään lauantaina julkisuudessa! Kertoo voinnistaan koskettavassa päivityksessä

Prinsessa Catherine kertoo saaneensa syöpädiagnoosin 2:20
Näin prinsessa Catherine kertoi syöpädiagnoosistaan maaliskuussa 2024.

Prinsessa Catherine tekee ensimmäisen julkisen esiintymisensä vatsaleikkauksen jälkeen lauantaina 15. kesäkuuta Trooping the Colour -tapahtumassa. 

Prinsessa Catherine ilmoitti alkuvuodesta saamastaan syöpädiagnoosista maaliskuussa hänen ja prinssi Williamin  virallisella Instagram-tilillä julkaisemallaan videolla. Asiasta ilmoittaessaan hän vetosi ihmisiin pyytäen sekä itselleen että perheelleen yksityisyyttä sekä ymmärrystä vaikeana aikana. 

Sitä, mikä syöpä Catherinella on, ei ole kerrottu julkisuuteen. Catherine kävi läpi tammikuussa laaja-alaisen vatsan alueen leikkauksen, jonka jälkeen syöpä diagnosoitiin. 

Catherine kiitti nyt koskettavasti ihmisiä Instagramissa 14. kesäkuuta kaikesta saamastaan tuesta vaikeana aikana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen ollut otettu kaikista ystävällisistä tuki- ja kannustusviesteistä parin viime kuukauden aikana. Se on todella tehnyt suuren vaikutuksen Williamille ja minulle, ja se on auttanut meitä molempia vaikeampien aikojen yli. Olen edistynyt hyvin, mutta kuten kaikki kemoterapian läpikäyneet tietävät, on hyviä ja huonoja päiviä. Huonoina päivinä olo on heikko ja väsynyt, ja on pakko antaa kehon levätä. Mutta hyvinä päivinä, kun olo on vahvempi, haluaa ottaa kaiken irti hyvinvoinnista, Catherine kirjoitti. 

– Hoitoni jatkuu ja jatkuu vielä muutaman kuukauden ajan. Niinä päivinä, jolloin voin tarpeeksi hyvin, on ilo osallistua kouluelämään, viettää omaa aikaa asioihin, jotka antavat minulle energiaa ja positiivisuutta, sekä alkaa tehdä hieman töitä kotoa käsin, Catherine jatkoi. 

Hän odottaa innolla, että pääsee osallistumaan kuningas Charlesin virallisiin syntymäpäivän juhlallisuuksiin Trooping the Colour -tapahtumassa 15. kesäkuuta. Hän odottaa myös voivansa osallistua muutamaan muuhun julkiseen tilaisuuteen kesällä, mutta opettelee kuitenkin olemaan kärsivällinen erityisesti epävarmuuden kanssa. 

– Otan jokaisen päivän sellaisena kuin se tulee, kuuntelen kehoani ja annan itselleni mahdollisuuden ottaa tämän kipeästi tarvitsemani ajan parantumiseen. Kiitos paljon jatkuvasta ymmärryksestänne ja kaikille teille, jotka olette niin rohkeasti jakaneet tarinanne kanssani, Catherine kiitti vielä lopuksi. 

Lue myös:

    Uusimmat