Prinsessa Anne ei koskaan kättele – paljasti syyn ja näpäytti nuorempia kuninkaallisia: "Olen pitänyt siitä kiinni"

Prinsessan mukaan nuoremmat kuninkaallisen perheen jäsenet ovat joustaneet vanhasta säännöstä.

Prinsessa Anne paljasti  tv-ohjelmassa syyn sille, miksei halua muun kuninkaallisen perheen tavoin kätellä kadulla tapaamiaan ihmisiä. 

Vuonna 2018 julkaistussa dokumentissa Queen of the World prinsessa avasi kuninkaallisen perheen sääntöjä ja sitä, kuinka ne ovat muuttuneet vuosien saatossa.

– Emme koskaan kättele. Kaikkia ei voi kätellä, joten en edes yritä. Pidän siitä kiinni, mutta muut eivät, prinsessa sanoi tuolloin.

Samalla prinsessa korosti, ettei tuomitse muiden kuninkaallisen perheen jäsenten tapoja.

– Ei ole minun asiani sanoa, että se on väärin. Mielestäni alkuperäinen käsitys oli kuitenkin se, että on ilmeisen absurdia alkaa kättelemään. Minusta tuntuu, että siitä on tullut kättelyharjoitus eikä kävelylenkki, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Joten se on muuttunut, prinsessa sanoi ja viittasi kuninkaallisen perheen nuorempiin jäseniin.

Samalla kahden lapsen äiti otti kantaa älypuhelimien käyttöön.

– Ennen oli sentään joku, jonka kanssa puhua. Puhelimet ovat tarpeeksi pahoja, mutta ipadit... et voi nähdä edes ihmisten kasvoja niiden takaa. Et tiedä, kenen kanssa keskustelet.

Näin ollen Anne ei arvosta sitä, että ihmiset eivät voi keskustella hänen kanssaan niin, että he eivät kuvaisi tilannetta. Hän ei vaivaudu huomauttamaan asiasta aina, mutta silloin tällöin prinsessa saattaa napauttaa asiasta.

– Jos haluat kysyä jotain tai tapaat jonkun, ehdotan, että laitat sen (älylaitteen) pois. Se on outoa, että ihmiset eivät usko kokeneensa tapahtumaa, elleivät he ole kuvanneet sitä. Ja yleensä seison aivan heidän edessään, prinsessa hämmästeli.

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat