Presidenttiehdokkaat julkaisivat kuvia Levyraadin kulisseista – Stubbin haave toteutui 40 vuotta myöhemmin, Haavisto sai uusia ideoita

Alexander Stubb ja Pekka Haavisto arvioivat kappaleita Levyraadissa 3:30
Katso, mitä mieltä presidenttiehdokkaat ovat osallistumisestaan Levyraatiin

Presidenttiehdokkaiden Levyraati-jakso tulee lauantaina 10. helmikuuta.

Presidenttiehdokkaat Alexander Stubb ja Pekka Haavisto nähdään Levyraadissa ensi viikon lauantaina 10. helmikuuta. Ehdokkaat arvioivat ja pisteyttävät viisi musiikkikappaletta yhdessä vakioraatilaisten kanssa juontaja Jenni Pääskysaaren johdolla. Molemmat presidenttiehdokkaat ovat julkaisseet tunnelmia ohjelman kuvausten kulisseissa. 

Stubb paljasti pitkäaikaisen haaveensa käyneen viimein toteen.

– Tapasin 15-vuotiaana Jukka Virtasen Helsingin jäähallissa. Pyysin silloin Jukkaa kutsumaan minut vieraaksi Levyraatiin. Toive toteutui 40 vuotta myöhemmin, Stubb kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Haavisto puolestaan löysi ohjelman kuvauksista ideoita tulevaisuuteen.

– Eilen oli hauska aamu, kun osallistuimme Levyraatiin. DJ Pexi sai uusista kappaleista hyviä ideoita levylistalleen ja muutenkin oli mukavaa vaihtelua hetken jammailla tenttiputken keskellä, Haavisto kirjoitti kuvakollaasin yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Presidentinvaalien toisen kierroksen ennakkoäänestys on parhaillaan käynnissä ja se jatkuu ensi viikon tiistaihin 6. helmikuuta asti. Ulkomailla se päättyy lauantaina 4. helmikuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 11. helmikuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat