Presidentti Trumpin sisko kutsuu veljeään huijariksi ja valehtelijaksi Washington Postin saamalla nauhoituksella: "Donald on julma"

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin sisko kritisoi veljeään kovin sanoin Washington Postin haltuun saamassa nauhoituksessa.

Trumpin sisarentyttären tallentamassa keskustelussa Trumpin sisko Maryann Trump Barry kutsuu veljeään itsekkääksi, valehtelijaksi ja julmaksi.

Nauhoituksessa myös puhutaan siitä, että Trump olisi hankkinut kaverinsa Joe Saphiron tekemään tärkeät SAT-kokeet puolestaan, jotta hän pääsisi Pennsylvanian yliopistoon.

Washington Post kertoo saaneen haltuunsa ääninauhan sekä sen litteroinnin Donald Trumpin sisarentytöltä Mary Trumpilta. Sisarentytär on julkaissut hiljattain kohutun kirjan, jossa ruoditaan presidentin käytöstä kovin sanankääntein.

Vuonna 2018 nauhoitetussa äänitteessä Trumpin sisko puhuu tyttärensä kanssa veljensä presidenttiydestä.

– Hänen tviittailunsa ja valehtelunsa, voi herranjumala, Maryann Trump Barry sanoo Washington Postin mukaan.

– Puhun nyt liian vapautuneesti, tiedätkö. Tarinoiden muuttelu, valmistautumisen vähyys. Valehtelu. Voi luoja.

Presidentti Trump: "Ketä kiinnostaa"

Barry on eläkkeellä oleva liittovaltion tuomari, eikä hän ole koskaan puhunut julkisuudessa erimielisyyksistään presidenttiveljensä kanssa, CNN kertoo.

Lehden mukaan Barry pyysi 1980-luvulla veljeltään palvelusta, jota tämä on sen jälkeen käyttänyt jatkuvasti ottaakseen kunniaa siskonsa saavutuksista.

Nauhoitetussa keskustelussa Barry sanoo tyttärelleen pitävänsä veljeään huijarina.

– Se on se huijaaminen. Huijaaminen ja julmuus. Donald on julma, sisko sanoo nauhoituksessa.

Presidentti Trump vastasi siskonsa kommentteihin lauantaina.

– Joka päivä jotain, ketä kiinnostaa. Ikävöin veljeäni, ja jatkan kovaa työtäni amerikkalaisten ihmisten eteen. Kaikki eivät ole samaa mieltä, mutta tulokset ovat selviä. Pian maamme on vahvempi kuin koskaan ennen, presidentti sanoi lausunnossaan viitaten hiljattain menehtyneeseen veljeensä Robert Trumpiin.

Presidentin lapset ovat puolustaneet aikojen saatossa isäänsä julkisuudessa, mutta muuten Trumpien perheen sisällä vaikuttaa olevan runsaasti kiistoja.

Lue myös:

    Uusimmat