Potter-kirjailija pahoittelee suosikkihahmon kuolemaa – itki tarinan käänteiden vuoksi

J.K. Rowling paljastaa, että hän ei olisi halunnut Remus Lupinin kuolevan.

Menestyskirjailija J.K. Rowling pahoittelee Twitterissä Harry Potter -romaanisarjan yhden suosikkihahmon, Tylypahkassa opettaneen Remus Lupinin kuolemaa.

Rowling pyytää Potter-faneilta anteeksi hahmon menehtymistä. Hän myös selittää, miksi Lupinin oli kuoltava. Kirjailija julkaisi anteeksipyyntönsä eilen maanantaina.

– Taas kerran on Tylypahkan taistelun muistopäivä. Kuten lupasin, pyydän anteeksi jonkun hahmon kuolemaa. Tänä vuonna vuoron saa Remus Lupin, Rowling twiittaa.

– Rehellisyyden nimissä minun on tunnustettava, että päätin Lupinin kuolemasta vasta kirjoittaessani Harry Potter ja Feeniksin kilta -kirjaa, Rowling jatkaa.

– Arthur (kirja- ja elokuvasarjojen päähahmoihin kuuluvan Ron Weasleyn isä) jäi henkiin, joten Lupinin oli kuoltava. Olen pahoillani. En nauttinut siitä. Ainoa kerta kun kustannustoimittajani näki minun itkevän, oli se, kun itkin Teddyn (Remus Lupinin poika) kohtalon takia.

Harry Potter -elokuvasarjassa Remus Lupinia näytteli David Thewlis.

Potter-fanit viettivät maanantaina Tylypahkan taistelun muistopäivää. Jättisuositun kirjasarjan viimeisessä osassa Voldemort otti yhteen Harry Potterin ja muiden velhokoulun oppilaiden kanssa. Useat suositut hahmot menehtyivät taistelussa.

Lue myös:

    Uusimmat