Mainos

Potkut saanut Mika Lehkosuo lähetti terveiset HJK-faneille – ”Todellisuus on se…”

15:57
Videolla kuvaa HJK:n tiedotustilaisuudesta.

Keskiviikkona HJK:n päävalmentajan paikalta potkut saanut Mika Lehkosuo julkaisi terveiset seuran faneille isojen uutisten jälkimainingeissa. HJK päätti tehdä muutoksia jo pitkään jatkuneiden heikkojen tulosten myötä.

Uudeksi päävalmentajaksi HJK nimitti aiemmin RoPsia valmentaneen Toni Koskelan.

Lehkosuon asema ehti olla jo tovin ajan spekulaatioiden kohteena. Alkukauden kymmenestä ottelusta HJK nappasi vain kaksi voittoa.

Keskiviikon ratkaisun jälkeen HJK julkaisi verkkosivuillaan Lehkosuon kirjoittamat terveiset, jotka on suunnattu seuran faneille.

– Rehellisyys on yksi tärkeistä arvoistani. Rehellisyys muita ihmisiä kohtaan, rehellisyys asioita kohtaan ja rehellisyys itseäni kohtaan, Lehkosuo aloittaa.

– Todellisuus on, että alkukausi sujui tuloksellisesti todella huonosti. Joukkue on kuitenkin tehnyt paljon laadukasta ja sitoutunutta työtä tammikuusta lähtien. Kun yksi ovi menee kiinni, toinen ovi aukeaa, niin seuralle, joukkueelle kuin minullekin. Kuluvaa kautta on vielä paljon jäljellä, tavoitteiden saavuttaminen on todellakin mahdollista.

– Muutama sana kaikille HJK:n faneille ja kannattajille: menkää kannustamaan ja tukemaan joukkuetta, he tekevät aina kaikkensa, jotta teillä ja muillakin olisi intohimoisia ilonhetkiä. Fanit ovat oikeasti se 12. pelaaja!

– Haluan kiittää koko sydämestäni kaikkia upeita ihmisiä HJK:n yhteisössä. Kiitos pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, fanit ja kaikki muutkin joiden kanssa olen saanut kunnian työskennellä. Toivotan Toni Koskelalle ja koko HJK:n yhteisölle menestystä kuluvalle kaudelle ja tuleville kausille.

– Elämä jatkuu, Lehkosuo päätti.

49-vuotias Lehkosuo aloitti HJK:n päävalmentajana vuonna 2014.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja