Mainos

Postimies Pate siirtyi 2000-luvulle – tästä ei postiauto enää söpömmäksi muutu!

Brittiläisen jakeluyhtiön uudet postiautot hurmaavat ulkonäöllään, mutta myös ympäristöystävällisyydellään. 

Kyllä, olet täysin oikeassa! Tämä Postimies Paten autoa muistuttava kulkuväline on taatusti kaikkein hienoin postiauto, jonka olet koskaan nähnyt. Auton ainutlaatuinen muotoilu, valtava tuulilasi ja kirkkaan punainen väri takaavat sen, ettei auto jää yhdeltäkään ohikulkijalta huomaamatta.

Vaikka nämä sähköautot ovat vain pisara jakeluyhtiön 49 000 ajoneuvon laivastossa, ne ovat tärkeä ensiaskel ympäristöystävällisempään suuntaan. 

Yhtiö panostaa vihreyteen myös tulevaisuudessa

Tämä punaistakin punaisempi ilmestys on englantilaisen sähköautoihin keskittyvän Arrival-yhtiön Iso-Britannian suurimman postinjakelijan Royal Mailin tarpeisiin valmistama täysin sähköinen prototyyppi. Autoja on tilattu yhtiöltä yhdeksän, ja ne tulevat liikennöimään pääasiassa Lontoossa ja Kaakkois-Englannin alueella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Autoja on valmistettu kolmea eri kokoa, ja niiden luvataan pystyvän ajamaan peräti 160 kilometriä yhdellä latauksella. Autojen valmistukseen on käytetty erittäin kevyitä komposiittimateriaaleja ja aivan erityisiä laitteistoja, jotka sopivat täydellisesti juuri kaupunkiajoon.

Nämä Postimies Pate -henkiset autot eivät jää postijakelijan ainoiksi uusiksi hankinnoiksi, sillä Royal Maililla on jo tilannut sata uutta sähköautoa Peugeotilta, ja ne otetaan näillä näkymin käyttöön joulukuussa. Royal Mail on kertonut myös asentavansa sähköautojen latauspisteitä ympäri Iso-Britanniaa.

Lähteet: TopGear, Engadget

***

0:58

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.