Vappu Pimiä aloitti uransa Maikkarilla 22 vuotta sitten – juhlisti kollegoidensa kanssa Pöllölaakson kuoppajaisia

Vappu Pimiä vieraili vanhassa chat-studiossaan – kertoo nyt pelottavista hetkistä ja törkypalautteesta 6:05
Vappu Pimiä vieraili vuonna 2020 vanhassa chat-studiossaan Maikkarilla – juontaja kertoi tuolloin työn pelottavista hetkistä ja saamastaan törkypalautteesta.

Vappu Pimiä aloitti uransa chat-juontajana MTV:llä 22 vuotta sitten. Ympyrä sulkeutui, kun Pimiä pääsi juhlistamaan Pöllölaakson hautajaisia ystäviensä ja kollegoidensa kanssa perjantaina 16.12. 

Maikkarin pitkäaikainen juontajakasvo Vappu Pimiä aloitti uransa MTV:llä chat-juontajana 22 vuotta sitten. Nykyään muun muassa Maajussille morsian -ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmia Maikkarilla juontava Pimiä juhlisti perjantaina Pöllölaakson hautajaisia. Maikkari muuttaa tammikuussa uusiin tiloihin Helsingin Valillaan, kun Ilmalassa sijaitseva rakennus puretaan ja tilalle rakennetaan asuintaloja. MTV:n toiminnan keskus, Pöllölaakso, on sijainnut nykyisellä paikallaan Helsingin Ilmalassa vuodesta 1967 lähtien.

Nostalgista iltaa ystäviensä ja kollegoidensa kanssa viettänyt Pimiä muisteli Instagramissa hetkiään Pöllölaaksossa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minun ura alkoi 22 vuotta sitten Maikkarin chatista, jota kuvattiin pääkallopaikalla eli Pöllölaaksossa Helsingin Ilmalassa. Sen jälkeen on tullut kuvattua tuotantoja myös Pöllölaakson M3 studiolla ja Filmihallissa. Eilen (perjantaina) juhlittiin Pöllölaakson kuoppajaisia, sillä tilalle tulee asuntoja ja Maikkari on muuttanut uusiin hienoihin tiloihin Vallilaan.

– Sanotaan että seinät ovat vaan seiniä, mutta kyllä itselleni Pöllölaakso on ollut paljon muutakin kun pelkkiä seiniä. Ne kätkevät sisälleen paljon hienoja hetkiä, monenlaisia tunteita ja niiden sisällä olen saanut tutustua myös moneen upeaan ja tärkeään ihmiseen, joita näissä kuvissa näkyy muutama.
Kiitos Pöllis kaikista näistä upeista vuosista ja kiitos eilisistä super hauskoista bileistä, Pimiä kirjoitti lauantaina tehdyssä julkaisussaan. 

Pimiä pääsi vuonna 2020 vierailemaan Maikkarilla chat-studiossa, josta hänen uransa alkoi 2000-luvun alussa. Silminnähden iloinen Pimiä kertoi vanhassa juontokopissaan, miten kaikki aikoinaan toimi. Chat-juontajien studio oli valtavan pieni ja siellä oli paikalla aina kaksi henkilöä. Studion ulkopuolella valvojat lukivat katsojien lähettämiä viestejä ja julkaisivat ne.

MTV Uutiset näytti Pimiälle yhdestä chat-lähetyksestä pienen pätkän. Lähetyksessä Pimiä puhuu tuttuun tyyliin paljon, mutta myös jumppasi katsojien iloksi.

Kuinka Vappu Pimiä reagoi chat-juontoonsa? Katso video!

Vappu Pimiä nähdään keväällä Maajussille morsian maailmalla -ohjelman juontajana. 

Lue myös:

    Uusimmat