Portia de Rossi on mykistävä näky ratsailla

Näyttelijätär Portia de Rossi pitää yllä kuntoaan sekä hevosmiestaitojaan ottamalla säännöllisesti ratsastustunteja. Tähti on kertonut avoimesti hevosensa toimineen suurena apuna taistelussa syömishäiriötä vastaan.

Talk show -juontaja Ellen DeGeneresin puoliso ja näyttelijä Portia de Rossi, 40, on upea – ja varsin tuttu – näky hevosen selässä. Ratsastustunteja säännöllisesti ottava de Rossi on omistanut May-nimisen hevostammansa jo vuodesta 2001.

Ratsastaminen onkin Portia de Rossille äärimmäisen tärkeä harrastus, sillä hän kokee ratsastuksen pitävän hänet terveenä ja elinvoimaisena niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Vakavasta syömishäiriöstä kärsinyt Portia de Rossi on kuvaillut hevosen suorastaan pelastaneen hänen henkensä: koska ratsastus vaatii ratsastajalta voimia, tasapainoa ja tarmoa, anoreksiaa sairastanut nainen joutui muuttamaan elämäntapojaan.

– Kun aloitin ratsastuksen, unohdin kokonaan kalorien laskemisen ja sen, miltä näytin. Tarvitsin energiaa, että oppisin ratsastamaan ja kykenisin huolehtimaan Maysta, Portia de Rossi kuvaili vuonna 2010.

– Tämä hevonen pelasti henkeni.

Onko sinulla maailman paras lemmikki tai vaikkapa hoitohevonen?Lähetä kuva lemmikistäsi Tassuklubin kuvagalleriaan!


Lue myös:


AVA

Lähde: Splash, Peoplepets.com

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja