Mainos

Pörssikatsaus: Kurssit laskuun

Helsingin pörssissä osakkeiden hinnat kääntyivät iltapäivällä aamupäivää rivakampaan laskuun. Vielä iltapäivällä osakekurssit olivat lähes eilisissä lukemissaan.

Pörssin sulkeuduttua keskimääräistä kurssikehitystä kuvaava Hex-indeksi oli liukunut 0,7 prosenttia alaspäin 14511,64 pisteeseen. Portfolioindeksi laski 0,8 prosenttia. Vaihtoa oli koossa 1625 miljoonaa euroa. Nokian kurssi kääntyi iltaa kohden laskuun, New Yorkissa Nokia oli taas pörssin sulkemisen aikaan nousussa. Helsingissä Nokian kurssi laski torstaista 0,32 euroa 51,60 euroon. Soneran kurssi halpeni 0,42 eurolla 35,79 euroon. Elisa Communications tuli alas lähes eilisen nousunsa.

Vaihdetuimpien listalla kurssiaan onnistuivat nostamaan ainoastaan Comptel ja Metsä Serlan B-osake. Päivän laskija oli osavuosikatsauksensa julkistanut Efore. Sen kurssi halpeni liki 14 prosenttia 8,40 euroon. Keskeisistä toimialoista tele- ja elektroniikkasektori laskivat 0,75 prosenttia. Myös metalli- ja metsäyhtiöt halpenivat noin 0,6 prosenttia. Mollivoittoisena päivänä toimialoista nousivat viestintä- ja kustannusalan, vakuutuksen sekä kuljetuksen ja liikenteen yhtiöt.

(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.