Järvenpään murhan yrityksestä epäilty yhä karussa – kaksi sairaalassa

Poliisi tekee tutkintaa Järvenpään ampumisesta 0:32
Poliisi teki rikospaikkatutkintaa ampumapaikalla.

Järvenpään lauantaisesta ampumavälikohtauksesta epäiltyä henkilöä ei ole vielä tavoitettu, Itä-Uudenmaan poliisista kerrotaan MTV Uutisille.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Sanna Rentola kertoo, että tapausta tutkitaan murhan yrityksenä ja joukkona muita rikosnimikkeitä.

Ampumavälikohtaus tapahtui viime lauantaina iltakahdeksan aikaan. Sen jäljiltä kaksi henkilöä joutui sairaalaan. Heidän vammansa eivät kuitenkaan poliisin mukaan ole hengenvaarallisia. Välikohtaus tapahtui Wärtsilänkadulla sijaitsevassa ravintolassa, jossa ammuttiin useita laukauksia. Kyseessä on tiettävästi Saunakallion aseman läheisyydessä sijaitseva ravintola Roze. 

– Poliisin tietojen mukaan lauantai-illan ampumavälikohtauksessa oli kyse toistensa entuudestaan tuntevien henkilöiden välienselvittelystä, sanoo Rentola poliisin tiedotteessa.

Hän sanoo tiedotteessa, että yksityiskohtia tapauksesta ei voida kertoa julkisuuteen tutkinnan turvaamiseksi. Hän kuitenkin toivoo yleisöltä lisää vinkkejä ja havaintoja tapahtuneeseen liittyen.

– Tapauksen silminnäkijöitä ja asiasta jotain tietäviä pyydämme edelleen lähettämään tietonsa poliisin vihjepostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, Rentola vetoaa tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat