Mainos

Porilaismiehillä uskomaton rikossarja – mönkijävarkauksia, autolla moottoripyöräliikkeen oven läpi...

Kaksi porilaismiestä tehtaili roppakaupalla rikoksia kotiseudullaan huhtikuun ja juhannuksen välillä.

Teoista epäillään 20-vuotiasta ja 37-vuotiasta miestä, jotka ovat poliisin vanhoja tuttuja.

Porilaisten syntilista on pitkä. Heidän epäillään varastaneen pelastusharjoitusalueelta peräkärryn ja kaksi mönkijää viime keskiviikkona. Toinen mönkijöistä saatiin takaisin, kun miehet olivat huristelleet anastamaan ruokaa ja olutta kaupasta. He yrittivät paeta poliisia, mutta pako saatiin estettyä partioauton avulla. Toinen mönkijä löytyi harjoitusalueen läheltä.

Miehiä kuulusteltiin, mutta vapauttamisensa jälkeen perjantaina he olivat jo uudestaan pahanteossa. Kaksikko ryösti auton ja iski jälleen varastamaan olutta. Tällä kertaa huoltoasemalta. Myyjä yritti estellä, mutta toinen miehistä pahoinpiteli hänet. Vakavampia vammoja myyjä ei kuitenkaan saanut.

Miehet pakenivat ja joidenkin hetkien päästä he ajoivat moottoripyöräliikkeen ovesta sisään Kankaanpäässä. Mukaan tarttui moottoripyörä ja tarvikkeita, mutta miehet eivät saaneet pyörää käyntiin. Kulkupeli löytyi lähistöltä.

Poliisi otti myöhemmin miehet kiinni varastetusta autosta. 37-vuotiasta miestä epäillään edellä mainitun tempausten lisäksi useista väkivaltarikoksista. Hän oli muun muassa kahminut mukaansa lonkeroita porilaisesta kaupasta ja vastustanut vartijan tekemää kiinniottoa.

Lisäksi molempien miesten kontolla on useita näpistyksiä, ajokortitta-ajoja ja rattijuopumuksia. Satakunnan käräjäoikeus vangitsi molemmat tänään.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.