Mainos

Viinavarkaiden hurja rötöstelykierros: painia myyjän kanssa, huumeruiskulla uhkailua ja yritys ajaa poliisin yli

Lahdessa henkilöautolla liikkunutta nelikkoa epäillään useista rikoksista eilen Lahden alueella.

Ensimmäinen ilmoitus seurueesta tuli kello 10.14, kun hätäkeskus sai tiedon kolmesta aggressiivisesta miehestä, jotka yrittivät anastaa alkoholia Metsäpellon Salesta. Yksi miehistä alkoi painimaan kaupan henkilökunnan kanssa, minkä jälkeen miehet pakenivat paikalta.

Samasta autosta saatiin ilmoitus kello 10.34, kun miehet jälleen yrittivät viedä alkoholia. Tällä kertaa kohteena oli Kiveriössä sijaitseva S-market, jossa miehet myös uhkasivat perään lähtenyttä myyjää huumeruiskulla.

Yrittivät jyrätä poliisin

Poliisi tavoitti henkilöauton pysähtyneenä Suovillankadulla sijaitsevan talon pihaan. Yksi poliiseista nousi poliisiautosta, kun auto lähti kiihdyttämään kohti poliisiautoa, törmäten sen oikeaan etukulmaan. Auto kiihdytti kohti poliisia, jolloin tämä ampui virka-aseellaan auton renkaisiin.

Kohdeauto jatkoi ajoaan Kivimäentielle, josta se kääntyi Hirsimäentielle kohti Kivistönmäkeä. Poliisi tavoitti auton Kivistönkadun kevyenliikenteenväylällä, josta se puski auton pientareelle. Auton kuljettaja pakeni metsään, josta tämä otettiin kiinni.

Useita rikosnimikkeitä

Kuljettaja oli ajokiellossa ja silminnähden sekavan oloinen. Kuljettaja ja autossa olleet henkilöt kuljetettiin kiinniotettuina Lahden pääpoliisiasemalle.

Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä, ryöstön yrityksenä, ryöstönä, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja rattijuopumuksena.

Poliisin aseenkäytön osalta asia on siirretty syyttäjän arvioitavaksi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja