Popedan Costello Hautamäki vietti 60-vuotissyntymäpäiväänsä hyvin erityisessä paikassa: "Olin aivan ekstaasissa"

Tämän asian Costello Hautamäki on erityisesti halunnut opettaa kahdelle pojallensa elämästä 0:45
Katso videolta, minkä asian Popedan kitaristi Costello Hautamäki on halunnut erityisesti opettaa kahdelle nyt jo aikuiselle pojalleen elämästä.

Popedan kitaristina tunnettu Costello Hautamäki juhli vielä 50-vuotissyntymäpäiviään villisti, mutta syyskuussa täyteen tullut 60 ikävuoden rajapyykki meni rauhallisemmissa tunnelmissa. Hänen perheensä oli tosin järjestänyt jymy-yllätyksen. 

Popedan kitaristina tunnettu Costello Hautamäki täytti 11. syyskuuta 60 vuotta. Hänen näkemyksensä mukaan yhä nuoremmat ihmiset näyttävät tänä päivänä täyttävän 60 vuotta. 

– Verraten siihen, kun vanha isäni täytti 60, niin jotenkin Suomi oli erilainen, ja 60-vuotiaat ainakin näyttivät erilaisilta 30-vuotiaan kaverin silmin. 50-vuotisjuhlissani juhlin railakkaasti ja rokki soi. Mutta ei tämä ole enää niin juhlan paikka. Siinä jo vähän näkyy peräseinä. Mutta onhan tämä lohdullista, että Keith Richards täytti 80 ja Mick Jagger  täytti sitä ennen. Rokkinäkökulmasta tässä on 20 vuotta vielä peliaikaa jäljellä, kunhan pitää itsensä kunnossa, Hautamäki kertoi MTV Uutisille 21. joulukuuta. 

Hautamäen perhe järjesti tälle yllätyksenä lahjaksi matkaan Lontoon Abbey Roads Studiosille, joka on The Beatlesin ja Pink Floydin käyttämä äänitysstudio. Siellä oli soittimet ja äänittäjä valmiina.

– Tein koko päivän siellä yhdessä biisejä poikieni Alexin ja Jimin kanssa. Olin aivan ekstaasissa. Tämän hienompaa ja legendaarisempaa studiota ei maailmasta löydy.

Hautamäen elämässä käännekohtia on riittänyt, mutta hän nostaa yhdeksi erityiseksi ajanjaksoksi poikiensa maailmaantulon. 

– Kyllähän lasten syntymät on aina olleet rokkarillekin sellaisia, että nythän tämä elämä muuten muuttuu. Ja hienostihan sekin meni. Tosin kyllä ruuhkavuodet oli ruuhkavuosia rokkarillekin. 

Tällä hetkellä Hautamäki haaveilee erityisesti kesästä. 

– Eipä tarvitse kuin tuonne ulos katsoa, kun pyryttää lunta ja ajokeli on aivan mahdoton, niin josko se kesä sieltä kuitenkin tulisi. Tietysti haaveilen myös tästä uudesta, tulevasta Popedastakin. Kun pääsisi jo heidän kanssaan kiertämään, ja tulisi kesä ja kärpäset, Hautamäki kertoi. 

Hautamäki nähdään myös valkokankailla 26. joulukuuta, sillä hän tekee pienen piipahdusroolin elokuvassa Huijarit

Katso videolta, minkä asian Popedan kitaristi Costello Hautamäki on halunnut erityisesti opettaa kahdelle nyt jo aikuiselle pojalleen elämästä. 

Lue myös:

    Uusimmat