Pop-tähti Britney Spears teki uudenvuodenlupauksen – julkaisi näyttävän bikinivideon

0:27
Britney Spears joutui perumaan konserttejaan viime vuonna.

Laulaja Britney Spears aikoo panostaa urheilemiseen tänä vuonna.

Pop-prinsessaksi nimetty laulaja Britney Spears julkaisi Instagramissa videon, jossa hän harrastaa akrojoogaa. Kyseisessä lajissa yhdistetään akrobatian ja joogan liikesarjoja. Spears lupaakin harrastavansa tänä vuonna enemmän akrojoogaa ja joogan perusteita.

Bikineihin pukeutunut nainen esittelee liikuntataitojaan ulkona. Videolla nähdään myös laulajan kaksi koiraa.

– Olen padonnut paljon asioita sisälleni, joten minun pidettävä vartaloni liikkeessä, laulaja kirjoittaa videon kuvatekstissä.

Spears on palannut takaisin myös juoksemisen pariin, sillä hän kertoo loukanneen reitensä harjoittelussa.

– Loukkasin reiteni, joten pahoittelen, jos se näyttää hieman turvonneelta, Womanizer-kappaleestaan tunnettu laulaja toteaa.

Pop-prinsessan terveydestä on viime aikoina oltu huolissaan. Tänä keväänä Spearsin kerrottiin kirjautuneen psykiatriseen hoitoon mielenterveysongelmien takia.

Laulajalla on ollut henkisesti rankkaa, sillä hänen isänsä Jamie Spearsin terveys on horjunut. Spearsin isä on toiminut tyttärensä holhoajana vuodesta 2008 asti. Hän kuitenkin luopui tehtävästä terveytensä takia.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja