Pop-tähti Britney Spears joutui somekiusaamisen kohteeksi – kirjoitti avoimen julkaisun kiusaajilleen

Laulaja Britney Spears ei hyväksy somekiusaamista. Hän kirjoitti avoimen julkaisun kiusaajilleen. 

Baby One More Time -hitillään tähteyteen noussut laulaja Britney Spears valmistautuu jouluun. Nainen esitteli Instagram-tilillään joulukuusensa, joka oli koristeltu hyvinkin näyttävästi. Kuusi on valaistu kokonaan ja koristeena on käytetty kultaisia köynnöksiä ja hopeisia palloja. Videon taustalla soi laulaja Michael BublénSanta Claus Is Coming to Town -joululaulu.

Vaikka laulaja vaikuttaakin olevan jo joulutunnelmissa, hän avautuu kuvatekstissä hyvinkin ikävästä aiheesta.

– Tykkään jakaa (asioita) kanssanne, mutta se on ollut vaikeaa, koska ihmiset kommentoivat ilkeästi, Spears kirjoittaa.

38-vuotias laulajatähti jatkaa, ettei kaikkea ikävää tarvitse kirjoittaa, ja kenelläkään ei ole ikinä oikeutta kiusata toista.

– Olkaa iloisia ja kilttejä tänä jouluna! Jumalan siunausta, Spears päättää kirjoituksensa.

Syy avautumiselle on mahdollisesti tähden saamat ikävät kommentit Instagramissa. Yhdessä laulajan julkaisemista kuvista vitsaillaan muun muassa tähden hermoromahdukselle vuonna 2007. Laulaja ajoi tuolloin hiuksensa kaljuksi ja hyökkäsi sateenvarjolla toimittajan kimppuun.

Tänä keväänä Spearsin kerrottiin kirjautuneen psykiatriseen hoitoon mielenterveysongelmien takia. Laulajalla on ollut henkisesti rankkaa, sillä hänen isänsä Jamie Spearsin terveys on horjunut. Spearsin isä on toiminut tyttärensä holhoajana vuodesta 2008 asti. Hän kuitenkin luopui tehtävästä terveytensä takia.

Lähteet: Variety, Fox & Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat