Polttoainevarkaat törmäsivät puuhun Huittisissa – neuvokas yrittäjä esti vorojen karkaamisen saartamalla heidät omalla autollaan

Huittisissa Satakunnassa tapahtui viikonloppuna polttoainevarkaus, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos. 

Huittisten Sammussa sijaitsevan yrityksen pihalla olleista ajoneuvoista anastettiin perjantain ja lauantain välisenä yönä useita satoja litroja polttoainetta. 

Tekopaikan ohi ajanut vartija havaitsi pihalla olleen tekijöiden käyttämän henkilöauton ja sai varkaat kiinni itseteosta. He pääsivät kuitenkin pakenemaan paikalta. Polttoaineanastukseen käytetty välineistö ja osa polttoainekanistereista jäi tekopaikalle. 

Poliisi tavoitti peitetyin kilvin ajaneet tekijät, kun he ajoivat päin puuta Viialankadulla Huittisten keskustassa. 

Myös yrityksen omistajan neuvokas toiminta edesauttoi poliisin mukaan tekijöiden kiinni saamista: hän ajoi oman autonsa lähelle varkaiden auton kuljettajan puoleista ovea niin, että kuski ei päässyt ulos autosta. 

Kuljettajaa epäillään varkausrikoksen lisäksi kulkuneuvon ajamisesta oikeudetta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumeen käyttörikoksesta. 

Poliisi on selvittänyt asiaa viikonlopun ja ottanut kiinni tutkinnassa ilmenneiden seikkojen perusteella neljä ihmistä. Tekijät ovat pidätettyinä polttoainevarkaudesta epäiltynä. 

Lue myös:

    Uusimmat