Mainos

Poliisipartio nappasi huuhkajan: "Pahaa öögaa poliisille Kehän varrella"

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen partiolla oli tänään hieman tavallisesta poikkeava työkeikka. Partio huomasi Vantaan Petikossa Kehän varrella kyyhöttävän huuhkajan.

– Ajettiin siitä ohi ja partiokaveri havaitsi, että joku iso lintu siinä on tien poskessa. Palattiin sitten takaisin ja todettiin, että niinpä on, kertoo partiossa ollut poliisi.

Poliisit luulivat aluksi, että lintu olisi kuollut tai huonossa kunnossa.

– Kun kaveri meni lähelle, se avasi silmät ja katsoi pahasti. Sitten se luikki keskikaistalle karkuun, kertaa paikalla ollut poliisi tapahtumia.

Poliisit hakivat läheiseltä huoltoasemalta pahvilaatikon ja palasivat takaisin.

– Hiivittiin linnun taakse ja onnistuttiin saamaan laatikko sen päälle. Apuna käytettiin vielä penkalta löytynyttä pressunpalaa, joka kiinnitettiin paikalta löytyneellä eristysnauhalla. Sitä ennen oli varmistettu, että voidaan toimittaa lintu Korkeasaareen hoidettavaksi. Paketti toimitettiin sitten Korkeasaareen, kertaa poliisimies.

Piristävä poikkeus päivään

Poliisipartiolle päivän huuhkaja-keikka jäi mieleen piristävänä poikkeuksena.

– Aika vaikuttavat kynnet sillä oli. Vastaavaa ei ole ennen koettu, vaikka eläinkeikkoja meillä on ehkä kerran kuussa. Aika poikkeuksellista tämä oli ja piristi päivää, myhäilee poliisi.

Poliisin arvion mukaan huuhkaja vaikutti sen verran hyväkuntoiselta, että se pääsee Korkeasaaren reissun jälkeen takaisin vapauteen.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoi poikkeuksellisesta partiokeikasta facebook-sivuillaan. Jutun otsikkona oli: "Pahaa öögaa poliisille Kehän varrella".

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.