Mainos

Poliisin tutkaan tärähti murheellisia lukemia: 210 ja 179 km/h

Sisä-Suomen poliisilaitoksen lisäksi myös Lounais-Suomessa oli poliisilla työteliäs takaa-ajojen yö ja törkeää ylinopeutta hurjastelleiden ilta.

Jo alkuillasta poliisi mittasi Turun moottoritiellä Paimiossa henkilöauton nopeudeksi 179 km/h. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Auton kuljettajana ollut mies määrättiin ajokieltoon.

Ennen kello kahdeksaa toinen henkilöauto pisti paremmaksi – tai pahemmaksi. Vauhtia samaisessa Paimion tutkassa oli 210 kilometriä tunnissa sadankahdenkympin alueella. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Auton kuljettajana ollut mies määrättiin ajokieltoon.

Turussa Jaanintiellä poliisi lähti henkilöauton perään puoli yhdeksältä illalla. Ennen kiinniottoa poliisi arvioi henkilöauton nopeudeksi 100 km/h kuudenkympin rajoitusalueella Hämeentiellä. 

Auton kuljettajaneella miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia ja hänestä oli useita voimassa olevia etsintäkuulutuksia. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Henkilöauto, jossa oli anastetuiksi ilmoitetut rekisterikilvet, lähti yöllä yhdeltä Turussa Ratapihankadulla poliisia pakoon. Pako jatkui Itäharjulle ja Kohmoon, ja lopulta auto saatiin pysäytettyä sen ajettua Kohmontien ja Jaanintien risteyksessä poliisipartion laittamaan piikkimattoon.

Pakomatkan aikana auto aiheutti useita vaaratilanteita muille tielläliikkujille. Kaikki auton kolme henkilöä otettiin kiinni. Autosta löytyi muun muassa amfetamiinia.

Auton kuljettajana olleella miehellä ei ollut ajokorttia ja hänen epäillään olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Asiaa tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä huumausainerikoksena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.