Mainos

Video: Poliisi ampui vahingossa kuulijoihin presidentin tilaisuudessa Ranskassa – kaksi haavoittui

0:24

Poliisin tarkka-ampuja avasi vahingossa tulen Ranskan presidentti Francoise Hollanden puheen aikana, kertovat uutistoimistot. Kaksi haavoittui lievästi. Ranskassa poliisin tarkka-ampuja avasi vahingossa tulen presidentti Francois Hollanden puheen aikana, kertoivat uutistoimisto AP ja Britannian yleisradioyhtiö BBC. Kaksi haavoittui lievästi.

Vahinko tapahtui, kun Hollande oli vihkimässä käyttöön Pariisin ja Bordeauxin välistä uutta junalinjaa Villognonissa läntisessä Charenten maakunnassa.

BBC:n lainaamien paikallisten tiedotusvälineiden mukaan toinen haavoittuneista sai osuman nilkkaansa ja toinen sääreensä. Laukaukset keskeyttivät puheen hetkeksi, mutta paniikkia ei syntynyt.

– Toivottavasti kyse ei ole mistään vakavasta. Luulen, että ei ole, Hollande sanoi ja kysyi, oliko kukaan loukkaantunut.

Haavoittuneista toinen on työntekijä paikallisessa hotellissa ja toinen rautateiden huoltoyhtiössä. Tarkka-ampuja oli katolla noin sadan metrin päässä juhlapaikasta.

Le Parisienne-lehden mukaan kyseessä oli onnettomuus, joka tapahtui, kun poliisin eliittijoukkoihin kuuluva tarkka-ampuja oli vaihtamassa asemiaan valvontapaikallaan.

Presidentin puhe keskeytyi hetkeksi hänen kuultuaan laukaukset. Kun mitään ei ilmennyt, jatkoi hän puhettaan kotvan kuluttua.

Alla olevalta Twitter-videolta näkyy Hollanden reaktio, kun hän kuulee laukaukset. Jos video ei näy, katso se Twitteristä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.