Poliisilta ja omaisilta toive Nykäsen hautajaispäivää varten: "Kehotan yleisöä kunnioittamaan hautajaissaattueen ja omaisten yksityisyyttä"

Poliisi valvoo ja ohjaa liikenteen sujumista Matti Nykäsen hautajaisiin liittyen tulevana lauantaina, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. 

Omaisten ja poliisin kehotus on, että yleisö seuraa hautajaissaattoa katujen laidoilta eikä aja vain läheisille tarkoitetun hautajaissaattueen perässä. Julkisten liikennevälineiden käyttö on suositeltavaa tapahtuma-aikana. Poliisi ajaa saattueen alussa ja omaisten autojen lopussa.

Saatto alkaa kello 13

Hautajaissaatto alkaa Jyväskylän vanhan hautausmaan kappelista Puistokadulta noin kello 13. Tilaisuuteen on kutsuttu vain Nykäsen lähimmät ihmiset, ja paikalla on järjestyksenvalvojia. He eivät päästä ylimääräisiä henkilöitä lähelle kappelia.

Laajavuoresa alastulorinteen alueella on järjestyksenvalvojia, jotka osoittavat paikalle saapuneille ja medialle paikan, josta voi kuvata.

Muistotilaisuus on yksityinen, eikä sinne pääse sivullisia.

Hautajaissaattue aiheuttaa joitakin katkoksia liikenteessä noin kello 13 asti.

– Kehotan yleisöä kunnioittamaan hautajaissaattueen ja omaisten yksityisyyttä ja antamaan saattueelle vapaan tien, sanoo järjestelyistä poliisissa vastaava komisario Juha Mäntynen tiedotteessa.

Poliisi ei tiedota hautajaisiin liittyen enempää, koska kyseessä on yksityinen tilaisuus. Liikennetiedotteita poliisi saattaa antaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat