Mainos

Poliisille vahvistuksia Jyväskylään – Keskuksen johtaja yllättyi kärhämästä: "Olemme varautuneet hyvin moneen asiaan"

Poliisi kertoo Twitterissä saaneensa vahvistuksia turvaamaan virkatehtävän loppuun saattamista. Jyväskylän Salmenrannan vastaanottokeskuksessa on ollut käynnissä poliisioperaatio yli viisi tuntia.

Tilanne sai alkunsa, kun maastapoistamista suorittamaan saapuneet poliisit joutuivat mielenosoittajajoukon piirittämäksi asuntoon.

Paikalla on lukuisia poliisipartiota. Alueelle ei päästetä ulkopuolisia, mutta alueen ulkopuolella voi liikkua normaalisti.

Keskuksen johtaja yllättyi kärhämästä

Jyväskylän Salmenrannan vastaanottokeskuksen johtaja kertoo, että hyvin moneen asiaan on pyritty varautumaan ennalta. Tänään mielenosoittajien ja poliisin välille syntynyt tilanne kuitenkin yllätti hänet hetkellisesti.

– Ollaan omassa toiminnassa varauduttu hyvin moneen asiaan. Tietysti aina tässä hetkessä se yllättää, vastaanottokeskuksen johtaja Henrik Mujunen kertoo MTV:lle.

Vastaanottokeskus, jossa tilanne on yhä päällä, on Suomen Punaisen Ristin ylläpitämä. Johtajan mukaan keskuksessa asuu sekä miehiä että naisia, lapsia ja perheitä. Keskuksessa on kirjoilla 380 turvapaikanhakijaa.

– Heistä puolet ovat yksityismajoituksessa ja puolet täällä keskuksessa.

Johtaja ei kommentoi, oliko keskuksessa merkkejä tulevasta mielenosoituksesta, ennen poliisin saapumista paikalle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.