Mainos

Poliisille hämmentävä hälytys Detroitissa – ja vieläkin hämmentävämpi pelastustehtävä

Yhdysvalloissa poliisin saama erikoinen rikosilmoitus kääntyi varsin oudoksi pelastustehtäväksi Detroitissa.

Poliisi oli saanut nimettömän puhelinsoiton, jossa valitettiin hajusta ja siasta, jolle syötetään ihmisen ruumiita. Soiton mukaan sian omistaja oli sarjamurhaaja, joka syötti tappamansa naiset sioille. Poliisi saapui paikalla ruumiskoirien kanssa, jotka eivät kuitenkaan löytäneet merkkiä yhdestäkään ruumiista.

Sen sijaan paikalta löytyi kyllä noin 200-kiloinen sika. Sika oli jumissa talon kellaritilassa, jonne ei johtanut portaita vaan ainoastaan tikkaat. Tapauksesta uutisoi muun muassa CNN.

Niinpä käynnistyikin sianpelastusoperaatio. Sikaa yritettiin nostaa ensin ylös nosturin ja valjaiden avulla, mutta siinä ei onnistuttu. Tämän jälkeen kellariin rakennettiin tilapäinen ramppi, jota pitkin sikaa yritettiin houkutella ylös ruoan avulla. Sika ei kuitenkaan hievahtanutkaan.

Erikoinen pelastus tallentui myös videolle.

– Näetkö mitään siellä alhaalla? --- Kyllä näen toiselle puolelle asti, täällä on hirveästi sian pa**aa, pelastajien kuultiin huutelevan toisilleen.

Poliisilla sikamaiset kuukaudet?

Sika saatiin lopulta rampille 12 tunnin pelastusoperaation jälkeen, jonka jälkeen eläin työnnettiin miesvoimin ylös.

Talo, josta sika löytyi, kuului hieman aiemmin luonnollisista syistä menehtyneelle miehelle. Naapureiden mukaan mies tunnettiin hieman erikoisena ja tiedettiin, että tällä oli hamstrausongelma.

Kellarista pelastettu sika on toimitettu hoitoon läheiselle eläinsuojeluyhdistykselle.

Poliisi epäilee ilmoitusta sarjamurhaajasta pilaksi, jonka tarkoitus oli ainoastaan saada virkavalta nopeasti paikalle.

Vastaavaa tapausta ei Detroitin poliisille ole tullut aiemmin vastaan.

– En ole 30 vuoden urani aikana nähnyt parisataakiloista sikaa kellarissa, tai sellaista joka ei pääse sieltä pois, poliisin edustaja kommentoi.

Toinenkin erikoinen sikatapaus Detroitin poliisin historiasta kyllä löytyy aivan lähiajoilta. Toukokuun 28. päivä Detroitin poliisi otti nimittäin kiinni karkuteillä olleen sian, joka sai lopulta kyydin poliisiautossa.

Sika oli jopa tehnyt poliisiauton takapenkille "sikamaisen tempun". Kikkareista huolimatta poliisi päätti päästää sian pelkästään varoituksella ja palautti eläimen omistajillleen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.