Poliisiksi opiskellut Kristiina Komulainen tekee paluun radioon – paljasti ilouutisen sosiaalisessa mediassa

Kristiina Komulainen tekee paluun juurilleen. 

Aiemmin radion parissa työskennellyt Kristiina Komulainen sai toukokuussa kolmivuotiset poliisiopintonsa päätökseen. Ennen opintojaan Komulainen hivuttautui pois media-alalta, eikä häntä ole liiemmin nähty julkisuudessa. Nyt hän tekee paluun radioon.

Komulainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa yhdessä radiojuontaja Harri Moision ja Arttu Toivosen kanssa.

– Iso ilo jatkaa pienen paussin jälkeen myös media-alan töiden parissa. Kovassa seurassa ja kohderyhmässään Suomen suurimmalla kaupallisella radiokanavalla: Harri Moisio, Arttu Toivonen, Radio Suomipop ja Menopaluu. Sisältö edellä mennään nyt ja jatkossa omalta osaltani mediahommien suhteen. Tässä kohtaa liikutaan paljolti tieliikenteen ympärillä, Komulainen kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

– En ole kävelevä Tieliikennelait kirja, vaikka naama kyseisessä teoksessa onkin ollut viime vuosina laittoman paljon. Ympärillä muiden töiden tiimoilta on asian suhteen kokeneempia konsultteja komppanian verran, hän jatkaa kirjoituksessaan.

Kristiina Komulainen kertoi saaneensa toukokuussa opintonsa päätökseen. 

Komulainen irtisanoutui radio Loopin ohjelmapäällikön paikalta vuoden 2016 alussa. Samaisena kesänä hän avasi Me Naiset -lehden haastattelussa irtisanomispäätöstään.

– Olin peloissani. Samalla tiesin varmaksi, etten peru päätöstäni. Olin saavuttanut kaiken mahdollisen Loopilla. Oli aikani lähteä, Komulainen kertoi tuolloin.

Kristiina Komulaisella on kouluikäinen poika yhdessä entisen juontajakollegansa Jukka Rossin kanssa. Pari ei ole ollut yhdessä moneen vuoteen.

Lue myös:

    Uusimmat