Poliisi: Vastaanottokeskuksen läheisyydessä joukkotappelu Forssassa

Hätäkeskus sai tänään ilmoituksen joukosta, joka oli suuntaamassa vastaanottokeskukseen. Joukolla kerrotaan olleen mukanaan "kättä pidempää", tiedottaa Hämeen poliisi.

Hätäkeskus sai tänään kello klo 17.20 ilmoituksen useamman kymmenen hengen porukasta, jossa osalla ihmisistä oli mukana "kättä pidempää". Joukon suuntana oli paikallinen vastaanottokeskus.

– Sanotaan että useampia kymmeniä henkilöitä oli molemmilla puolilla. Heillä oli astaloita, laudanpätkiä, jollakin taisi olla pesäpallomaila, kertoo ylikonstaapeli Antti Reijula Hämeen poliisin tilannekeskuksesta.

Reijula ei osaa sanoa, olivatko molemmat joukkiot varustautuneet "kättä pidemmällä". Reijula ei myöskään osaa sanoa varmasti, olivatko kaikki osalliset miehiä vai oliko joukossa mukana naisia.

Paikalle menivät kaikki vapaana olevat poliisipartiot. Partioiden tullessa paikalle suurin osa kantaväestöön kuuluvista henkilöistä lähti karkuun. 

Alustavan selvityksen mukaan kantaväestöön kuuluvat ja vastaanottokeskuksen asukkaat olivat ottaneet yhteen vastaanottokeskuksen välittömässä läheisyydessä.

"Joitain kiinniottoja"

Tilanteessa arviolta viisi henkilöä sai pieniä vammoja, jotka eivät kuitenkaan vaatineet välitöntä sairaanhoitoa.

Poliisi tutkii tapahtumasarjaa pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena. Joitain henkilöitä on kiinniotettu tapahtuman jälkeen.

– Joitain on otettu kiinni, mutta ei puhuta isoista määristä. Huomenna selvinnee lisää, kun paikan päällä käydään kyselemässä lisää, että mitä on tapahtunut.

Tapahtuman selvittely on kesken ja paikalle on kokoontunut paljon uteliaita ihmisiä seuraamaan tilannetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja