Poliisi vältti syytteen vaimonsa ampumisesta käteen USA:ssa – ampui naisen raa'asti parkkipaikalla vain muutama kuukausi myöhemmin

Alabaman Birminghamissa asunut Megan Montgomery oli saanut lähestymiskiellon poliisimiehelleen Jason Bragg McIntoshille, mutta mies vaani häntä sen jälkeenkin. Montgomery lähti illanvietosta miehensä seurassa kohtalokkain seurauksin.

The Washington Post -lehden mukaan 45-vuotias McIntosh oletettavasti vei 31-vuotiaan vaimonsa parkkialueelle ja surmasi hänet siellä ampumalla. Poliisin mukaan mies ampui vaimoaan päähän ja selkään.

McIntosh on tunnustanut teon poliisille. Hänen kerrotaan pahoinpidelleen vaimoaan jo pitkään ennen surmatekoa. Vain kuukausia aiemmin hän vältti syytteen Montgomeryn ampumisesta käteen.

"Todellinen ystävä kaikille"

The Washington Postin jutussa Montgomerya kuvaillaan pidetyksi ihmiseksi ja ennen kaikkea eläinten ystäväksi.

– Hän ei jättänyt ketään ulkopuolelle ja oli todellinen ystävä kaikille, Greater Birminghamin humaaniyhteisön toimitusjohtaja Allison Black Cornelius kertoo.

Jo ennen kuolemaansa Montgomery puhui miehestään rajuin sanakääntein ja syytti tätä elämänsä pilaamisesta. Hän oli myös hakenut tästä eroa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja