Poliisia epäillään tyttöystävänsä murhasta USA:ssa – julkaisi sarjan kylmääviä viestejä teon aikana: "Jos ihmisten puukottaminen on väärin, en halua olla oikeassa"

Poliisia epäillään tyttöystävänsä murhasta Yhdysvalloissa – julkaisi sarjan kylmääviä viestejä teon aikana 1:26
Katso videolta kylmäävien viestien sarja: "Kuolema on parempi"

Poliisia syytetään tyttöystävänsä murhasta Yhdysvalloissa Idahon osavaltiossa. Epäilty kirjoitti useita merkillisiä julkaisuja sosiaaliseen mediaan päivinä, joina uhri oli kateissa ja murhattiin.

33-vuotias Philip Schwab pidätettiin maanantaina syytettynä murhasta. Poliisi löysi hänen tyttöystävänsä Kaylynn Bluen ruumiin kukkapenkkiin haudattuna. Tapauksesta uutisoi CNN.

Oikeuden asiakirjojen mukaan Schwab puukotti nukkuvaa tyttöystäväänsä kaulaan aikaisin sunnuntaiaamuna. Blue yritti paeta, mutta mies jatkoi puukottamista. Lopulta uhri menehtyi vammoihinsa.

Järkyttävät viestit yhdistettävissä tekoon

Schwabin Facebook-seinällä julkaistut kirjoitukset ovat saaneet tapauksessa runsaasti huomiota. Julkaisut tehtiin sillä aikaa, kun Blue oli kateissa ja murhattiin. Ensimmäinen teksi julkaistiin perjantaiaamuna ja viimeinen maanantaiaamuna, vain muutamia tunteja ennen pidätystä.

– Jos ihmisten puukottaminen on väärin, en halua olla oikeassa, yksi julkaisuista toteaa.

– Kuolema on parempi, toinen julkaisu sanoo.

Bluen Facebook-sivulle sen sijaan tehtiin viimeinen julkaisu lauantai-iltana:

– Huh, mikä päivä. Onneksi olen nyt kotona ja aion pysyä kotona loppuillan.

Bluen julkaisuun kommentoineet ystävät ihmettelivät, oliko kukaan kuullut hänestä ja miksei häntä oltu nähty töissä.

Lue myös:

    Uusimmat