Poliisi tutkii asevarkautta Ilomantsissa: asunnosta vietiin useampi toimintakuntoinen kivääri ja haulikko

Poliisi otti Porista kiinni kuusi henkilöä ja kiväärinmallisen aseen – tässä uusimmat tiedot ammuskelusta 1:26
Katso myös video: MTV Uutiset Live kertoi poliiisin helmikuussa Porissa tekemästä aseistettujen henkilöiden kiinniotosta.

Poliisille ilmoitettiin lauantaina, että Ilomantsin keskustassa on murtauduttu asuntoon Laiduntiellä, ja asunnosta oli anastettu viisi toimintakuntoista ampuma-asetta ja yksi deaktivoitu ase.

Asunnon omistaja ei ollut tapahtuma-aikaan paikalla.

Asuntoon oli päästy murtamalla asunnon takaovi. Asunnossa olleeseen asekaappiin tekijä tai tekijät olivat päässeet löytämällä asuntoon piilotetun asekaapin avaimen. Aseista neljä on kiväärejä ja kaksi haulikkoa.

Teko on tapahtunut perjantaina kello 14 ja lauantaina kello 14 välisenä aikana, mutta tarkempi tapahtuma-aika on todennäköisesti lauantaina aamuyöstä. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää tietoja teosta ja havaintoja lauantaiaamuyöstä Ilomantsin Laiduntien alueella liikkuneista ihmisistä tai ajoneuvoista sekä heidän tuntomerkeistään.

Havainnot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Lue myös:

    Uusimmat