Poliisi saapui paikalle tarkistamaan takakontin "ruumista" – totuus oli järjettömän huvittava: ”En ole koskaan ollut niin nolona"

Brittinainen sai vastaansa poliisit, kun joku epäili tämän piilottelevan takakontissa ruumista.

Meghan Alexandra -niminen brittinainen sai kokea elämänsä yllätyksen, kun poliisit saapuivat hänen kotiinsa erikoisella asialla. Poliisit nimittäin epäilivät, että nainen piilotteli autonsa takakontissa ruumista. Alexandra kertoi tapauksesta Twitterissä.

Poliisien epäilyille oli hyvä syy. Alexandran auton takakontista pilkisti nimittäin vaaleita hiuksia. Huolestunut kansalainen oli suortuvat huomattuaan soittanut virkavallan paikalle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– He selittivät minulle, että joku oli ottanut kuvia autostani oltuaan huolissaan, koska takaosasta pilkisti vaaleita hiuksia. Poliisimies pyysi minua sitten avaamaan takakonttini, joten tein niin. En ole koskaan ollut niin nolona. Se oli minun hiuslisäkkeeni, nainen paljasti Twitterissä ansaiten kymmeniä tuhansia tykkäyksiä muilta huvittuneilta Twitter-käyttäjiltä.

"Joku oikeasti luuli hiuslisäkkeeni olevan ihminen."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Joku oikesti ilmiantoi autoni. Pyysin anteeksi, ja he nauroivat, en ole koskaan ollut niin nolona. Jos minulla olisi ruumis, mahtuisiko se pieneen Hyundaihini? Menen sänkyyn, olen saanut tarpeekseni."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on hulvatonta"

Twitter-käyttäjien mielestä tapaus oli luonnollisesti äärimmäisen huvittava.

"Ahahaha, tämä on hulvatonta." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hauskin asia, jonka olen lukenut."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on hulvatonta, mutta olen myös vaikuttunut tuosta etsivän työstä, haha."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Niille, jotka epäilivät koko tarinan olevan keksitty, Alexandralla oli sanansa sanottavanaan.

"Minua naurattaa, että joku luulee, että pienillä aivoillani olisi kykyä/aikaa/energiaa istua alas ja keksiä jotain tuollaista." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ja onhan sitä erehdytty ennenkin. Joe Craig -niminen brittimies luuli löytävänsä auton takakontista ihmisen, mutta toisin kävi – lue:  Mies luuli löytävänsä auton takakontista kidnapatun naisen – löysikin jotain aivan muuta


Lähteet: Someecards, Distractify, Twitter

***

2:42

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja