Mainos

Poliisi pyytää vihjeitä – kaksikko pieksi autoja pesäpallomailalla ja löi nyrkillä naamaan

Poliisi sai viime perjantain ja lauantain välisenä yönä ilmoituksen kahdesta miehestä, jotka hajottivat autojen laseja pesäpallomailalla.

Tapaus sattui kello 2.30 Imatrankosken Urhonkadulla ja Lappeentiellä. Paikalla todettiin, että paikalla oli hajotettu ainakin viiden auton laseja. Silminnäkijöiden mukaan tekijöinä oli kaksi suomalaismiestä, joilla oli mukanaan pesäpallomaila sekä mahdollisesti jonkinlainen jalka- tai varsijousi.

Tekijät myös pahoinpitelivät kahta paikalla ollutta miestä lyömällä heitä kumpaakin kerran nyrkillä kasvoihin. Poliisi tutkii asiaa vahingontekoina, pahoinpitelyintä sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineet hallussapitona.

Poliisipartio ei tavoittanut tekijöitä, eikä heistä tässä vaiheessa ole tarkempia tuntomerkkejä. Silminnäkijöiden mukaan miehet olivat tapahtuneen jälkeen nousseet hopeanharmaaseen, Volvo-merkkiseen farmariautoon.

Poliisi pyytää tapahtuneeseen liittyvät vihjeet ja havainnot Imatran poliisiaseman palvelupäivystyksen numeroon 0295 414 642 (arkisin kello 08-12), Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 414 559 (automaatti) tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.