Puukotus Helsingin keskustakirjasto Oodissa, poliisi jahtaa epäiltyä – kirjaston työntekijä kertoo tapahtumista MTV Uutisille

Helsingin keskuskirjasto Oodin epäilty puukottaja kateissa – MTV Uutiset paikalla 3:23

Helsingin keskustakirjasto Oodissa on ollut välienselvittely, jossa on käytetty teräasetta, kertoo Helsingin poliisi Twitterissä.  

Rikoksen uhri ei poliisin mukaan saanut vakavia vammoja. Puukotuksesta epäilty henkilö on poistunut paikalta. Poliisin mukaan puukotus tapahtui kirjaston sisätiloissa, kertoo poliisi.

Helsingin poliisilaitokselta kerrotaan MTV Uutisille, että poliisi etsii tällä hetkellä epäiltyä tekijää. Poliisin mukaan ulkopuoliset henkilöt eivät ole vaarassa.

Helsingin poliisista ei tässä vaiheessa kerrota tarkemmin tapahtumasta eikä siitä, millaista henkilöä etsitään rikoksesta epäiltynä. Poliisi sai hälytyksen Oodiin noin kello 15.30.

Poliisit paikalle hetkessä

MTV Uutisten toimittaja, Juho Lauri on paikan päällä Oodissa. Hän kertoo, että tällä hetkellä tilanne kirjastossa on rauhallinen.

Kirjaston työntekijä kertoi, että puukotus tapahtui keskuskirjaston alakerran WC-tiloissa. Työntekijän mukaan tilanne oli hyvin nopeasti ohitse.

Kirjaston työntekijän mukaan poliisit saapuivat paikalle parissa minuutissa.



Lue myös:

    Uusimmat