Mainos

Poliisi: Paimion turma-autossa huonot renkaat – pyörähti päin toista autoa

Huonot renkaat saattoivat olla tänään Paimiossa sattuneen kolarin syy. Poliisin mukaan onnettomuuden seurauksena vietiin sairaalaan kaikkiaan 7 henkilöä, joista yksi loukkaantui vakavasti.

Onnettomuus tapahtui Iso-Iivarintiellä iltakuuden jälkeen.

Paimion suuntaan matkalla ollut henkilöauto oli lähtenyt pyörimään ajoradalla. Auto osui kylki edellä vastaan ajaneen auton keulaan.

Pyörimään lähteneessä ajoneuvossa oli ollut neljä ulkomaalaista henkilöä, joista kolme jäi jumiin autoon. Kaikki henkilöt kuljetettiin sairaalaan, yhden loukkaantuneen tila oli vakava.

Paimion suunnasta tulleessa ajoneuvossa oli yhteensä kolme lievästi loukkaantunutta paimiolaista. Myös heidät kuljetettiin sairaalaan tarkastusta varten.

Tie oli poikki noin tunnin ajan pelastustoimien vuoksi. Paikalla oli myös Mediheli.

Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, mutta poliisin arvion mukaan pyörimään lähteneen ajoneuvon renkaat olivat huonossa kunnossa.

Poliisi muistuttaakin autoilijoita tarkastamaan renkaidensa kunnon. Poliisi varoittaa myös autoilijoita kelin lauhtumisen sekä lumisateen aiheuttamasta tien liukkaudesta

– Tilannenopeus sekä turvaväli on nyt syytä pitää olosuhteiden vaatimalla tasolla, Varsinais-Suomen poliisi toteaa tiedotteessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.