Poliisi on edistynyt lähes vuosi sitten kadonneen Saara Arvan, 35, tappotutkinnassa – näitkö tätä mustaa autoa?

2:26
Vapaaehtoisen etsijän paras palkinto on etsittävän löytyminen – MTV lähti konkarietsijän matkaan

Poliisi on saanut edistettyä viime syksynä kadonneen helsinkiläisen Saara Arvan, 35, henkirikostutkintaa, mutta vihjeitä kaivataan edelleen.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja ja tietoja Saara Arvan viimesyksyisistä liikkeistä, hänen omaisuudestaan ja muista katoamiseen liittyvistä seikoista.

Lisätietojen avulla on tarkoitus varmistaa esitutkinnassa tähän mennessä ilmi tulleita seikkoja, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Havaintoja Arvasta ja hänen seurassaan olleesta miehestä kaivataan erityisesti 30. elokuuta ja 1.syyskuuta väliseltä ajalta viime vuodelta.

Kaksikko liikkui mustalla Audilla kesän ja alkusyksyn ainakin Vesannolla, Tervossa ja Konnevedellä. Viimeisin havainto Arvasta tehtiin elokuun viimeisenä päivänä Vesannolla.

Epäilty pääsi vapaaksi

Arva ja hänen miesystävänsä leiriytyivät useilla eri paikoilla muun muassa metsäpalstoilla ja vesistöjen läheisyydessä. Ennen katoamistaan Arvan kasvoilla oli havaittavissa pahoinpitelyvammoja.

Hän on poliisin antamien tietojen mukaan 35-vuotias, 165 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka.

Poliisi otti Arvan miesystävän kiinni joulukuussa taposta epäiltynä. Mies oli tutkintavankina toukokuuhun saakka, kunnes poliisi vapautti hänet, sillä vangitsemisen edellytyksiä ei enää ollut. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja