Mainos

Poliisi loukkaantui kiinniottotilanteessa Karkkilassa – kuvat huoltoaseman pihalta: Poliisiauton ikkuna rikki, toisen auton ovi sijoiltaan

Karkkilan ABC-huoltoaseman pihalla oli aamulla poliisiauto, josta oli rikottu ikkuna. Lisäksi eristetyn alueen sisäpuolella oli kaksi muutakin autoa. Maassa lojui mahdollisesti lapsen viltti.

Aiemmin tänään poliisimiehen kerrottiin loukkaantuneen kiinniottotilanteessa hieman ennen aamukuutta.

Paikalle noin puoli tuntia tapahtuneen jälkeen sattunut paikkakuntalainen mies kertoo MTV Uutisille, että huoltoasema oli täysin eristetty poliisin toimesta.

Tuolloin paikalla oli noin 5 poliisitunnuksin varustettua autoa sekä kaksi siviilimallista pakettiautoa, joiden ympärillä oli useita suojavarusteissa olevia poliiseja.

– Siellä oli 4-5 tavallista poliisiautoa ja kaksi poliisin harmaata siviilimallista henkilöpakettiautoa, mies kuvaa näkemäänsä.

– Paikalla oli paljon häslinkiä ja osa poliiseista oli suojavarusteissa.

Silminnäkijä kertoo huoltoaseman pihalla olleen yhden poliisiauton, jonka sivuikkuna oli rikki.

– En tiedä, oliko sitä ammuttu tai rikottu säpäleiksi, hän sanoo.

"Näyttää siltä, että toinen auto olisi ajanut oven rikki"

Kyseisestä poliisiautosta hieman sivummalla oli BMW –mallinen henkilöauto, jonka etuovi oli lähes irti.

– Rikotun poliisiauton vieressä oli BMW. Näyttää siltä, että se olisi ollut paikallaan ja toinen paikalla ollut auto olisi ajanut sen oven rikki. Ovi oli hajonnut kokonaan.

Poliisiauton ja BMW:n välissä oli silminnäkijän mukaan lapsen tai lemmikin viltti.

– Ehkä noin 10 metrin päässä poliisiautosta oli huopaviltti maassa. Se näytti kaukaa huopaviltiltä, ehkä lapsen tai lemmikin huopaviltti. Viltissä ei näyttänyt olevan verta.

Mies kertoo ajaneensa noin puoli tuntia ennen tapahtumaa huoltoaseman ohitse. Tuolloin kaikki oli vielä normaalisti. Palatessa tilanne oli kuitenkin toinen. Hänen mukaansa tapahtumapaikan vieressä oli paljon kosteita kohtia maassa, muttei verta.

– Luultavasti ne olivat toisesta autosta. 

Poliisilla ei hengenvaaraa

Tapauksen tutkinta siirtyi aamupäivällä tutkittavaksi Helsingin poliisiin.

Tiedote on hyvin lyhyt. Siinä kerrotaan, että Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisi on loukkaantunut tänään torstaina hieman ennen aamukuutta kiinniottotilanteessa Karkkilassa huoltamon pihalla. 

Helsingin poliisilaitoksen mukaan poliisi on toimitettu sairaalahoitoon ja hänellä ei ole hengenvaaraa. Poliisin mukaan epäilty tekijä on kiinniotettuna. 

Poliisi kertoo tiedottavansa asiasta lisää myöhemmin, kun asianosaisia on kuultu. Poliisin mukaan rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja