Poliisi: Kaksi miestä ja nainen hyökkäsivät kotiin Keravalla, 55-vuotias uhri löytyi lattialta verisenä

Kaksi miestä ja nainen hyökkäsivät Keravalla asuntoon ja pahoinpitelivät miehen hengiltä, poliisi epäilee.

Kyse on tapahtumista Keravan Saviolla maaliskuun alussa. Poliisi sai aamuyöstä ilmoituksen, jonka mukaan Lehmuskadulla sijaitsevan kerrostalon oven taakse oli ilmestynyt nainen verissään.

Nainen kertoi poliisille, että hänen asuntoonsa oli tunkeutunut aseistautunut pariskunta, joka oli alkanut riehua asunnossa ja pahoinpidellyt häntä sekä hänen miesystäväänsä. Naisen asunnolle päästyään poliisit löysivät miesystävän lattialta verisenä ja huonokuntoisena. Häntä ei pystytty enää elvyttämään.

Poliisin mukaan 55-vuotiasta uhria oli muun muassa lyöty aseella päähän ja potkitty ylävartaloon. Lisäksi häntä oli ammuttu kolme kertaa voimakkaalla ilmakiväärillä jalkoihin.
 

Epäillyt jäivät valvontakameraan


Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille valvontakameran kuvien perusteella. Kaksi miestä ja yksi nainen otettiin kiinni muutama päivä teon jälkeen.

Poliisi on tutkinut tapausta tappona ja törkeänä ryöstönä. Poliisin mukaan epäillyt ovat kuulusteluissa myöntäneet olleensa asunnossa tapahtumien aikana.

Toinen miehistä on kertonut, että epäili uhrin varastaneen häneltä omaisuutta. Hän kertoi siksi soittaneensa paikalle kaverinsa, joka toi ilmakiväärin mukanaan. Väkivallan jälkeen kolmikko vielä varasti asunnosta omaisuutta, poliisi kertoo.

Poliisin mukaan toinen miehistä on myöntänyt aiheuttaneensa uhrin vammat väkivaltaa käyttäen. Toinen miehistä ja nainen ovat myöntäneet varastaneensa omaisuutta asunnolta.

Asian esitutkinta on valmis, ja juttu on siirtynyt syyteharkintaan.

Lue myös:

    Uusimmat