Poliisi kaipaa havaintoja mustasta pakettiautosta Ulvilassa

Lounais-Suomen poliisi kaipaa vihjeitä kansalaisilta.

Poliisin mukaan Ulvilassa Tampereentiellä pakettiauto törmäsi vastakkaisesta ajosuunnasta tulleeseen ajoneuvoyhdistelmään eilen torstaina kello 19.48. Tarkka tapahtumapaikka on Lounais-Suomen poliisin mukaan Kirkkotien ja Tampereentien risteyksestä alle kilometri Tampereen suuntaan.

Poliisi kertoo, kuinka ajoneuvoyhdistelmä oli ajanut Tampereen suuntaan ja vastakkaisesta ajosuunnasta oli lähestynyt musta pakettiauto kaukovalot päällä. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettajan mukaan pakettiauton kuljettaja oli ajanut väärällä kaistalla ennen törmäystä. Pakettiauton kuljettaja oli kuitenkin saanut ennen kohtaamista korjattua ajolinjaansa sen verran, että se törmäsi ajoneuvoyhdistelmään kylkikosketuksella.

Ajoneuvoyhdistelmästä rikkoutui poliisin mukaan useampi rengas. Pakettiauto poistui paikalta pysähtymättä ja jatkanut ajoa ilman toista eturengasta niin, että siinä oli lentänyt kipinää huomiota herättävästi.
Poliisi kaipaa silminnäkijöiden havaintoja tilanteesta. Erityisesti poliisi kaipaa myös auton rekisteritunnusta. Tiedot voi lähettää kanaviin:

vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi
WhatsApp: 050 4117655
Vihjepuhelin: 0295 417 259 

Lue myös:

    Uusimmat