Maasturi ajoi päin toista autoa Polvijärvellä ja pakeni – vastaan tullut auto vaurioitui pahoin ja ajautui pientareelle, poliisi pyytää vihjeitä

Polvijärvellä sattui tänään läheltä -piti -tilanne, kun maasturi törmäsi vastaan tulleeseen autoon ja pakeni paikalta.

Itä-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että pohjoiskarjalainen nainen ajoi henkilöautolla Joensuuntietä Polvijärven suuntaan, kun vastaan tuli maasturimallinen auto pitkillä valoilla.

– Nainen oli väläyttänyt kerran valoja vastaantulijalle, jolloin nainen oli huomannut tämän auton siirtyvän hiljalleen hänen kaistalleen, kertoo poliisi tiedotteessaan. 

Nainen joutui väistämään pientareen puolelle ja maasturiauto osui naisen auton kylkeen.

Naisen kuljettama auto vaurioitui pahasti: Kuljettajanpuoleinen ikkuna särkyi kokonaan – samoin sivupeili. Myös auton kylki sai kauttaaltaan peltivaurioita.

Nainen pysähtyi läheiselle linja-autopysäkille.

– Maasturimallinen auto oli jatkanut matkaansa hiljentämättä. Ambulanssimiehistö oli tarkastanut naisen. Hänelle ei ollut tullut vammoja, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Poliisi kertoo kaipaavansa havaintoja onnettomuudesta sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja