Mainos

Poliisi etsii paennutta kolarikuskia: Auto ajautui vastakkaiselle kaistalle ja osui toiseen autoon, jossa kyydissä oli lapsi

Itä-Suomen poliisi pyytää tietoja henkilöautosta, joka pakeni kolaripaikalta eilen Kiuruvedellä.

Kahden henkilöauton välinen kylkikolari tapahtui eilen kello 16.55 Kiuruvedentiellä Haapakosken kohdalla. Kiuruveden suuntaan ajanut auto ajautui vasemmalle kaartuvassa mutkassa vastakkaiselle ajokaistalle ja osui kiuruvetisen, vuonna 1986 syntyneen miehen kuljettaman auton kylkeen.

Paikalta poistunut henkilöauto on mahdollisesti väriltään valkoinen ja autosta puhkesi poliisin mukaan rengas törmäyksen yhteydessä. Auto jatkoi poliisin mukaan matkaansa Kirkkosaarentielle Kirkkosaaren suuntaan.

Törmäyksen kohteeksi joutuneessa henkilöautossa oli matkustajana takapenkillä turvaistuimessa lapsi. Kuljettaja ja matkustajana ollut lapsi eivät loukkaantuneet törmäyksessä.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää vihjeitä tapahtumaan liittyen ja paikalta poistuneen henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan, joko sähköpostiosoitteeseen vihjeet@ita-suomi@poliisi.fi, soittamalla Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 029 5415 232 tai Iisalmen poliisin palvelupäivystyksen numeroon 029 5415 250 päivystyksen aukioloaikoina maanantaisin ja torstaisin virka-aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.