Mainos

Poliisi julkaisi kuvan nuorisokolmikosta ja uhrista – ketkä pahoinpitelivät miehen Tesomalla kaksi vuotta sitten?

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut kuvan kaksi vuotta sitten tapahtuneesta pahoinpitelystä Tampereen Tesomalla.

Poliisi tutkii 4.8.2014 tapahtunutta noin 50-vuotiaan miehen pahoinpitelyä. Todistaja on seurannut tilanteen alusta loppuun, keskeyttänyt pahoinpitelyn ja ottanut epäillyistä kuvan, jonka poliisi nyt julkaisee. Pahoinpitely on tapahtunut illalla klo 22.00-22.20 välillä.

Näin pahoinpitely tapahtui

Todistajan mukaan epäillyt nuoret ovat olleet ensin Tesoman ostoskeskuksella ja siirtyneet siitä Tesomankadun yli sen ja Vanamonkadun risteyksessä olevalle ABC-kylmäasemalle. Nuoret liikkuivat mopoautolla.

Tämän jälkeen todistaja näki 50-vuotiaan miehen ylittävän Tesomankadun suojatietä käyttäen. Mies tuli Länsitori-nimisen kaupan suunnasta. Nuoret huomasivat tämän ja piirittivät miehen. Tämän jälkeen keskellä tietä näkyvä nuori mies (toinen vasemmalta) on lyönyt uhria kasvoihin ja uhrin kaaduttua alkanut penkoa tämän ostoskassia. Todistaja auttoi tämän jälkeen uhria ja kysyi tältä poliisin tai ambulanssin tarpeesta. Uhri ei tällaista halunnut, vaan lähti kävellen Vanamonkatua kohti Ristimäenkadun suuntaa.

Epäillyt ovat todistajan kertoman poistuneet mopoautolla Tesoman Valtatietä Ala-Raholan suuntaan.

Poliisi pyytää uhria ilmoittautumaan ja yleisöltä vihjeitä kuvassa näkyvistä henkilöistä, erityisesti suojatiellä näkyvästä kolmikosta sekä maassa olevasta uhrista.

Tiedot pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295445317 taikka ottamalla yhteyttä lähimpään poliisiin. 

Kaksi vuotta sitten joulukuussa Tesomalla murhattiin noin 40-vuotias mies. Epäilty tekijä tai tekijät ovat edelleen tavoittamatta:

14:33

16:40

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.