Mainos

Tuntematon kaksikko kävi 13-vuotiaan tytön kimppuun Tampereella – seurasivat polulle ja yllättivät takaa, toinen suihkutti kasvolle "jotain sumutetta"

Tampereella ryöstettiin lauantaina iltapäivällä 13-vuotias tyttö. Tekijöitä ei ole saatu kiinni, ja poliisi pyytää tapahtuneesta silminnäkijähavaintoja.

Ryöstö tapahtui Sisä-Suomen poliisin mukaan noin kello 15.45 aikan Tahmelatien vieressä kulkevalla polulla Pispalanharjun ja Tahmelakadun välissä.

Tytön kertoman mukaan kaksi tuntematonta henkilöä olivat kävelleet hänet polulla takaapäin kiinni ja käyneet kimppuun. Toinen tekijöistä oli tytön kertoman mukaan suihkuttanut hänen kasvoilleen jotain ja toinen oli anastanut tytön selkärepun.

Ennen välikohtausta kaksikko oli seurannut tyttöä Pirkankadulta Puutarhakadulle ja Pyynikintorin ja Ammattikoulunkadun kautta Tahmelatielle.

Poliisi on julkaissut reitistä kuvan asian selkeyttämiseksi.

Kaksikko oli lähtenyt seuraamaan tyttöä Pirkankadulla sijaitsevan kuntosalin edustalta, missä tyttö oli nähnyt kaksikon seisoskelemassa.

Ryöstön jälkeen kaksikko oli poistunut Pyynikin näkötornin suuntaan. Tekijöitä ei ole poliisin mukaan tavoitettu.

Molemmat ovat poliisin antamien tuntomerkkien perusteella nuoria. Toinen tekijöistä on mustahiuksinen tyttö, jolla oli tapahtumahetkellä yllään valkoinen takki. Toisen tekijän sukupuolesta ei ole poliisin mukaan tietoa, mutta hänellä oli yllään tumma takki tai huppari. Tekohetkellä tekijä oli peittänyt päänsä hupulla.

Poliisi on kertonut yksityiskohtia myös ryöstön kohteeksi joutuneen tytön vaatetuksesta varmempien silminnäkijähavaintojen toivossa. Tytöllä oli tapahtuma-aikaan yllään valkoinen pusakkamallinen takki, tummat housut, valkoiset tennarit ja selässä farkkukankainen reppu.

Asiasta tietäviä ja tapahtuneesta havaintoja tehneitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin joko sähköpostitse osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 445 317.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja