Panttiliikkeen ryöstäjän paosta uutta tietoa – tekijä vaihtoi vaatteet kadulla

Pirkanmaan poliisi kertoo saaneensa eilisestä tamperelaisen panttiliikkeen ryöstöstä epäillyn tekijän pakoreitistä useita vihjeitä.

Osoitteessa Hämeenpuisto 21 sijaitseva Suomen Arvopantti -liike ryöstettiin eilen aamulla aseella uhaten. 

Tekijän on silminnäkijähavaintojen mukaan nähty pakenevan juosten moottoripyöräkypärä päässä Tampereella Satakunnankatu 30:n kohdalta sisäpihalle. Sen jälkeen tekijän nähtiin vaihtavan vaatteita saman korttelin toisella reunalla.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että tässä vaiheessa tekijällä ei enää ollut kypärää, vaan tumma kypärämyssy tai vastaava, joka peitti yhä kasvot ainakin osittain. Epäilty oli vaihtanut jalkaansa kirkkaanpunaiset kengät, tiukat tummat housut ja tumman takin.

Poliisin mukaan tekijällä oli mukana tumma kassi. Poliisi myös korjaa aikaisemmin luovutettuja tuntomerkkejä. Poliisin mukaan tekijällä ei ollut aikaisemmasta tiedosta poiketen silmälaseja.

Poliisin mukaan teossa käytetty moottoripyörä on anastettu lokakuun alussa Tampereelta.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja pakoreitin varrelta. Lisäksi poliisi pyytää havaintoja moottoripyörästä. Pyörän rekisteritunnus on 20-EEN, mutta poliisin mukaan pyörässä ei ollut kilpiä ryöstöhetkellä.

Poliisi pyytää havaintoja tästä moottoripyörästä.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan numeroon 02954 45890 tai sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi (at) poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat