Mies ryösti liikkeen aseella uhaten Tampereella – poliisi pyytää vihjeitä

Tamperelainen panttiliike ryöstettiin aseella uhaten keskiviikkoaamuna hieman kymmenen jälkeen.

Osoitteessa Hämeenpuisto 21 sijaitseva Suomen Arvopantti -liike ryöstettiin tänä aamuna 10.05 aseella uhaten. Mieshenkilö, jolla oli moottoripyöräkypärä päässä, tuli sisälle liikkeeseen ja uhkasi aseella liikkeessä ollutta henkilökuntaa.

Tekijän tuntomerkit

  • selkeää suomea puhunut mieshenkilö
  • päässä musta moottoripyöräkypärä, jossa paksuja valkoisia viivoja
  • silmälasit ja huivi kaulalla
  • tummat housut ja tumma takki
  • tekohetkellä kädessä valkoinen muovikassi

Tekijä käytti myös väkivaltaa henkilökuntaa kohtaan ja anasti pienehkön summan rahaa.

Tekijä oli tullut paikalle varastetulla KTM-merkkisellä moottoripyörällä, mutta hän ei saanut pyörää käynnistymään liikkeen edustalta, ja siksi hän on jatkanut pakomatkaansa juosten. Moottoripyörä oli varastettu lokakuun alussa Tampereelta.


Tekijä pakeni Hämeenpuistoa pitkin Näsinpuistoa kohden ja kääntyi Satakunnankatua oikealle keskustan suuntaan. Satakunnankadulla hän on ylittänyt autojen seassa kadun ja paennut Satakunnankatu 30 kohdalla sisäpihalle. Sen jälkeen poliisilla ei ole hänestä havaintoja.

Tekijä on edelleen kateissa eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa.

Poliisi pyytää havaintoja tekijästä ja hänen liikkeistään ennen tekoa ja teon jälkeen. Poliisia kiinnostaa myös anastetun moottoripyörän liikkeet.

Poliisi pyytää havaintoja teosta ja erityisesti tekijästä ennen tekoa ja teon jälkeen. Tekijä juoksi paikalta kypärä päässään mutta on saattanut luopua kypärästään myöhemmin.

Poliisi pyytää asiasta tietäviltä vihjeitä puhelinnumeroon 0295 445 890 tai sähköpostilla osoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat