Mainos

Poliisi jatkaa Emilie Mengin, 17, surmatutkintaa – 200 puhelinta ja tuhansia leireilijöitä tarkastetaan

Tanskassa 17-vuotiaan Emilie Mengin surmatutkimukset jatkuvat. Tanskalaislehtien BT:n ja Ekstra Bladetin mukaan poliisi tutkii puhelimia ja paikallisia leireilijöitä.

Nuoren naisen ruumis löydettiin joulupäivänä Själlandin saarella vedestä. Poliisin aikaisempien arvioiden mukaan ruumis oli ollut vedessä pitkään. Kateissa tyttö oli ollut lähes puoli vuotta ja ruumis löytyi noin 65 kilometrin päästä siitä, missä hänet nähtiin viimeksi.

Tanskalaismedian mukaan poliisi hahmottaa nyt eri tutkintasuuntia. Murhatutkintaa ei ole aloitettu, vaikka poliisi on kertonut nuoren naisen kuolleen rikoksen uhrina. Tapausta tutkitaan yhä tappona.

– Tämä on tietoinen päätös, ettemme kutsu tätä vielä murhaksi. Ei ennen, kuin olemme saaneet oikeustieteellisen ruumiinavauksen tiedot. kertoo tutkinnanjohtaja Søren Ravn-Nielsen Ekstra Bladet -lehdelle. Lehdet ovat aikaisemmin kertoneet murhatutkinnasta.

Tutkinta on poliisin mukaan vasta alussa. Nyt läheltä löytymispaikkaa olevalta saaren leirintäalueelta tarkastetaan tuhansien leireilijöiden tiedot ja myös matkapuhelimien sijaintitietoja tarkastetaan läheisen puhelinmaston kautta.

Lehtien mukaan poliisi tarkastaa katoamispaikan ja löytymispaikan mastoihin linkittyneitä puhelimia Mengin katoamispäivän aikoihin. Puhelimia on noin 20 000, joista Ekstra Bladetin mukaan tarkastetaan noin 200.   

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.