Mainos

Wall haastatteli Madsenia ennen sukellusveneen lähtöä: Oliko paikalla myös kolmas henkilö?

Tanskan poliisi työskentelee kuumeisesti selvittääkseen yksityiskohtaisesti olosuhteet, jotka johtivat toimittaja Kim Wallin kuolemaan sukellusveneessä. Asiasta kertoo ruotsalainen Expressen. 

Muutamien silminnäkijöiden mukaan ruotsalaistoimittaja Kim Wall haastatteli Peter Madsenia ennen lähtöä. Expressenin mukaan tanskalaislehdelle puhuneiden silminnäkijöiden mukaan paikalla oli myös kolmas henkilö, joka kuvasi tilannetta.

Poliisi on kiinnostunut kaikista silminnäkijähavainnoista, jotka todistivat sukellusvene Nautiluksen lähtöä Kööpenhaminasta. Poliisi on erityisen kiinnostunut siitä, mitä tapahtui tuntia ennen kohtalokkaalle matkalle lähtöä.

Nautilus lähti Refshaleøenista, joka on teollisuusaluetta Kööpenhaminan rannikon pohjoisosissa. Alue on lähellä suosittua vapaa-ajanviettoaluetta, jossa monet ihmiset liikkuvat. Tanskan poliisi olikin eiliseen mennessä saanut yli 650 vinkkiä sukellusveneestä. 

Aiemmin tällä viikolla tapauksessa saatiin vahvistus sille, että merestä löytynyt nainen on sukellusvenematkalla kadonnut Kim Wall. Tanskalainen Peter Madsen on nyt pidätetty ja hänen epäillään aiheuttaneen Kim Wallin kuoleman. Hän kiistää syytökset.

Poliisi on viime päivinä kartoittanut ennen matkaa käytyä sähköpostiviestintää. Siinä Madsen ja Wall ovat suunnitelleet tulevaa matkaa. Viestintä on poliisin mukaan ollut ammattimaisen asiallista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.