Poliisi ilmoitti, ettei "toisen ihmisen housujen käyttäminen" suojaa syytteeltä – netissä riemastuttiin: "Tämä pelasti päiväni"

Miehen jalkaproteesi irtosi laskuvarjoillessa 0:48
Miehen jalkaproteesi irtosi laskuvarjoillessa. Dionin, 39, mukaan tekojalka ei ole aiemmin aiheuttanut ongelmia!

Ohiolainen poliisiasema koulutti kansalaisia housuetikettiin kertomalla, ettei vieraita pöksyjä voi syyttää tekemästään rikoksesta.

Ohiolainen poliisiasema kutkutti netinkäyttäjien mielikuvitusta ilmoituksellaan. 

Montgomery Countyn poliisiasema julkaisi sosiaalisessa mediassa ilmoituksen, jossa se muistutti, ettei toisen ihmisen housujen käyttäminen suojaa rikossyytteeltä.

– Ennen kuin pukeudut jonkun muun housuihin, ole hyvä, poista kaikki huumeet, huumeidenkäyttövälineet, varastettu omaisuus tai muut laittomat tuotteet, jotka housujen "omistaja" on saattanut unohtaa, poliisiasema kirjoitti Facebookissa.

– "Nämä eivät ole minun housuni" ei ole toimiva puolustus.

"Tämä pelasti päiväni"

Poliisi huomauttaa, ettei kyseessä ole varsinainen lakineuvo – niitä antavat asianajajat. Somekansa kuitenkin innostui "housuneuvoista", ja kuvaa jaettiinkin tuhansia kertoja.

– OMG, tämä on niin hauskaa! Tämä pelasti päiväni, Debbie Carlton vannoo.

Muista tarkistaa pukemasi housut, toteaa poliisi. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämä on hyvin informatiivista! Olen iloinen, että poliisillamme voi olla vähän hauskaa samalla, kun he raatavat pitääkseen yhteisömme turvallisena. Jatkakaa samaan malliin, Jackie Kucirka Saul kehuu.

– En tiedä, pitäisikö tälle nauraa, vai sittenkin itkeä sen takia, että tällaisia asioita pitää kertoa kansalle, Wendy Peluso Gallagher kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat