Mainos

Poliisi hakattiin pubin vessassa – epäiltynä liivijengin jäsenet

United Brotherhood -jengin jäsenten epäillään pahoinpidelleen kahta poliisia pubissa Tampereella.

Tilanne sai alkunsa hieman yli kolme viikkoa sitten, kun joukko poliiseja eri puolilta Suomea oli kokoontunut alipäällystökurssin jälkeiseen illanviettoon Tampereen keskustaan.

Samassa pubissa istui myös kaksi United Brotherhoodin jäsentä. Pahoinpitely tapahtui pubin vessassa, jossa yksi poliiseista oli lähtenyt käymään ennen kahta aamuyöllä. Liivijengiläiset seurasivat miestä ja kävivät yllättäen tämän päälle.

He löivät ja potkivat uhriaan. Tämän onnistui karata miesten otteesta ja pyytää apua ravintolan puolelle jääneiltä muilta poliiseilta.

Useita poliiseja lähti selvittämään tapausta. Liivijengin jäseniä epäillään myös toisen poliisin pahoinpitelystä kyseisessä tilanteessa.

Lopulta myös ravintolan järjestysmiehet tulivat paikalle ja tilanne rauhoittui. Epäillyt otettiin kiinni tapahtumapaikalta.

Poliisit eivät saaneet tapauksessa vakavia vammoja, ja asiaa tutkitaan kahtena pahoinpitelynä. Tutkinta on yhä kesken, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pasi Nieminen Pirkanmaan poliisilaitokselta.

– Epäilemme, että liivijengiläiset tiesivät uhrin olevan poliisi. Tähän tuomioistuin ottaa aikanaan kantaa, Nieminen kertoo.

Poliisit kertovat havainneensa illan aikana, että liivijengiläiset kohdistivat huomiotaan poliiseihin ja käyttäytyivät provosoivasti. Niemisen mukaan poliisit eivät kuitenkaan lähteneet tähän mukaan.

Jengiläisiä epäillään useista muistakin rikoksista, muun muassa aiemmin illalla toisessa ravintolassa tapahtuneesta pahoinpitelystä. Tällä hetkellä he ovat vangittuna epäiltynä väkivaltaisesta velanperinnästä. Myös tämän jutun tutkinta on yhä kesken.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.